sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Rakkaus kypsyy


Viistosukat etenee vinhaa vauhtia ja niistä on tulossa erilaiset! Sukkien neulominen on ollut niin takkuisten takana, että olen maailman onnellisin neuloja kun nyt näyttäisi siltä, että nämä valmistuvat ja vieläpä piakkoin. Ja ne istuu jalkaan tosi mukavasti. Viha- rakkaussuhde viistosukkiin on kypsymässä ihan oikeaksi rakkaudeksi. *PUS*

Käytiin äitin ja vauvapojan kanssa aamusta kirppiksellä. Tarkoitus oli löytää vaatetta 50 cm pojalle ja jotain vauvaleluja mutta kas ihmettä- ne loistivat poissaolollaan. Yhdellä nokkavalla naisella oli myynnissä ruttuisia, "vanhanaikaisia" kellarinhajuisia vaatteita mutta empäs viitsinyt niitä kovin penkoa. Olisihan voinut olla, että the löydöt olis tehty justiinsa tuolta, mutta olen sen verran kirpputoreja kolunnut, että ne viitsi ostaa yhtään mitään myyjiltä, joilla on ostakaa köyhät rukat näitä mun juttuja kun ei teillä muhun kuitenkaan ole varaa. Armeliaisuudessani olen aarteeni tänne teille tuonut. Kyllä nämä puolihomeiset ruttukasat teille kelpaa kun ette te muutakaan saa- asenne. Anteeksi tämä vuodatus, mutta mun mielestä kirputtelu on iloista kierrätystä ihmiseltä toiselle. Sinne mennään iloisella mielellä myymään omia siistejä, mutta käytettyjä kamppeita- pannaan hyvä kiertämään.

Onneksi siellä oli myös oikein mukavia myyjiä, joilta tein hyviä löytöjä itselleni.
Seitsemän euron setti:

mekko, hane, paitoja, caprit ja pellavahousut. Kyllä nyt taas kelpaa!

Täällä vallitsee ihana, pyhäpäivän rauha. Kiehautan lisää kahvia ja vetäydyn neulomaan.


Rentoa sunnuntaita!

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

OH no! Mä tuumasin ettei Vermossa (oletan että siellä kävitte) oo ketää myyjiä ja lähdin onnellisena kätköille! No, mut jos siellä oli tollasia pyllyläisiä ni ehken menettäny mitää.
Taisin nähdä tytöt ku olin matkalla pasilaan, potkulauta ja fillari..?

Anu kirjoitti...

Mikä ihana nukkumakaveri teidän pikkuisella onkaan! Viistosukat näyttää tosiaankin erilaiselta, edellisestä kuvasta sitä ei vielä hoksannutkaan.

ps. olen muuttanut, ehkä löydät tiesi uuteen kotiini =) (r)Anu