maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kesäillan valoaNeiti Kesäheinä lupautui ystävällisesti valokuvamalliksi huiville ja pipolle. Ilmainen hän ei suinkaan ole- korvaukseksi tästä vaivannäöstä saan tehdä hänelle itselleen samanlaisen huivin pinkinsävyisestä vironvillasta ja pipon olisi hyvä olla joko pinkki tai violetti. Saan kuulemma itse päättää. Lämpöiset lapaset olisivat myös pakkaspäivänä käytännölliset- ja polvisukat myös. Sellaiset pitsiset ja värikkäät.

Huivi on Suvi Simolan Filtering daylight. Sitä oli ihana neuloa, jotkenki tuo keskeltä aloitettava pitsikuvio oli tosi kiva tehdä, mutta älyttömän koukuttava. Jäin jotenki niin nalkkiin teen-vielä-tän-kerroksen-ja-sitten-lopetan- periaatteella neuloa nipsuttelin koko huivin reilussa vuorokaudessa. Innokkuus kävi kuitenkin näppien päälle ja sormien lihakset ja nivelet oli viikon verran niin hellänä etten neulonut yhtään mitään. Siitäs sain. Josko seuraavat sitten rahtusen rauhallisemmalla tahdilla.Käytin huivissa jotain merinoa, jota meni noin 100 grammaa. Neulomisen jälkeen liotin huivia hetken vedessä jossa oli tippa hiustenhoitoainetta ja sitten pingotin nuppineuloilla sijauspatjan alle hetkeksi.

Huivin kanssa käytettäväksi tein niinikään Suvi Simolan suunnitteleman Soft light- pipon. Tämän neulominen oli ihan yhden illan juttu :) Kokeilin vähän omaankin päähän ja kyllä tuntui mukavalta. Pipo on neulottu Garnstudion silkkialpakasta ja 50 gramman kerä riitti sopivasti pipoon. Parsinlanka jäi jäljelle.


4 kommenttia:

-M kirjoitti...

Ihan mieltsi toi huivi! Ihana! Kuvatkin on niin ihania

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, -M :)

Näppi kirjoitti...

Ihana setti. Olipas tytöllä kova kuvvauspalakka. ;) Ihana neiti!

Estetiina kirjoitti...

Juu, Kesäheinä on varma, muttei halpa :D