tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pallo!

Tein ensimmäisen koeversion Surrus- kirjan pallosta. Leikkasin tähän vähän verhoja ja vanhaa päytäliinaa ja kaapin kätköistä löytyneitä tilkkuja. Seuraavaa pallosta varten mulla on hankittuna värikkäämpiä kankaita. Mutta mihin sitä ihminen tarvitsee tällaisia palloja...? Ehkä ilahdutan niillä sukulaisia?

Olipas muuten tosi mukava ommella pitkästä aikaa. Viimeksi mummun vanha ompelukone on surissut keittiön poydällä syyskuun alussa. Ihan liian kauan aikaa sitten. Onneksi mulla on se yksi tilkkukirjakin lainassa. Harjoittelen ihan näitä perusjuttuja vaan, kun voi olla taidot "vähän" ruosteessa.4 kommenttia:

-M kirjoitti...

IHANA. Miten voi noin yksinkertasista muodoista saada noin makeen jutun aikaseks?!

Estetiina kirjoitti...

Yksinkertainen on monesti kauneinta. Ja tuo on vielä tosi nopea ommella. Pisin aika meni lohkojen kääntämiseen ja täyttämiseen eikä siinäkään mennyt kovin kauaa :)

Suosittelen kokeilemaan kun olette taas ompelukoneen kanssa suristeluväleissä...

ps. Saat "tilauksesi" viimestään ensiviikolla. Saanko tulla alkuviikosta jokupäivä, vaikkapa?

berenike kirjoitti...

Aijai! Tää on ollut mun unelmalistalla jo niin pitkään ja juuri tuommoisista ihanista vaaleanpunasista, hempeistä kankaista! Todella kaunis!

Estetiina kirjoitti...

Brenike, Tee ihmeessä pallo jos se vähänkin kiiinnostaa. On mukava ommeltava, tosin käsin tursittavaa tulee jonkin verran kokamisvaiheessa. Mulla on työn alla uusi "sarja" palloja...