keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Minnit
Koska olen saikulla, mulla on aikaa neuloa nipsutella loppuun kaikki keskeneräiset jutut ja aloitella uusiakin...

Tämään valmistui Minni Hiiri- piposet molemmille tyttösille ja ainakin tällä hetkellä ne tuntuvat olevan kovasti mieleiset. Lankana käytin pienemmässä pipossa Novitan isoveljeä ja isommassa saman firman nalle aloeveeraa. Rusetit on jotain puuvillalangan jämiä.

Kauppareissulla tarttui mulaan tupsukehikko, jolla väsäilin korvat. Viimeksi olen tehnyt tupsuja joskus ala- asteella, eli aika näppärältä tuntui tuo kehikko. Onhan se ehkä yksi maailman turhimmista jutuista mutta ei se mitään. Itse en tupsuista piittaa, mutta isompi netokainen toivoi kovasti saavansa kevääksi monta pipoa, joissa kaikissa olis ne mokomat t...t.


Tein pipot summamutikassa lasten päiden ympärysmittojen mukaan, mutta ohjekin näille pipoille on esimerkiksi täällä: http://www.kadentaidot.fi/liitetiedostot/editori_materiaali/1866.pdf 

Ajattelin,että käyn langanostolakkoon, joka alkaisi 15.3 ja päättyisi 1.6. Syynä tähän on ihan vaan se, että shoppailu alkaa mennä mulla taas ihan överiksi. Kaikenalista kivaa "pitää" saada ehdottomasti vaikka vanhoissakin varastoissa on enemmän kun tarpeeksi. Lähtisikö joku mukaan lankalakkoon?


3 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Melkein jo innostuin ajatuksesta ruveta lankalakkoon, mutta en kyllä kuitenkaan ala.
Mieti nyt vielä kerran. Jos sitten kesän jälkeen...?
Tai no, toisaalta jos haluat lakkoilla, niin ehkä se sitten voisi olla nyt, niin kesällä hullutus pääsee taas valloilleen :o)

-M kirjoitti...

Voisin ryhtyä! Mä kyllä jo reippaasti alotin tietämättäni ku kivetin sydämeni kässämessuilla. Titityyhyn jäi kaikkia ihania silkkijuttuja, joille nyt olis käyttöä. yhyyyyyy...
Saako lankalakossa vastaanottaa lankaa? siis lahjana..? Tai ryövätä viikingin tavoin eräästä vinttikomerosta jos on tositosi tarve ja siel sattuu olemaan just sitä oikeeta?

Estetiina kirjoitti...

KahviKaneli ja -M: Nyt vaan mukaan lakkoon! Lahjoituksena ja ryövätä tottakai saisi, mutta ostelemaan ei saa mennä!

Mulla on ihan aikuisten oikeesti lähtenyt tää lankojen ostelu ihan lapasesta. Tarvitsee ottaa kovat konstit käyttöön, muuten on joka paikka niin täynn' lankoja etten pia edes tiedä, mitä omistaa ja sitten tulee taas juostua kaupoille... Tai pitäisiköhän tehdä tiukempi lankalakko? Uusia saisi ostaa vasta sitten kun kinitmeter on yli kymppitonnissa...?