torstai 8. maaliskuuta 2012

Päivä elämästä


Rakas nettipäiväkirja,


Minäpä kerron toisenlaisen tarinan. Aamulla kun heräsimme, huomasin, että pieni koiramme on sairastunut vatsatautiin. Oivoi. Koko kodin lattiat oli ihan täynnä ripulia, pissaa ja oksennusta. No, ei siinä mitään Isompi lapsi kouluun ja pienemmän kanssa sitten siivoamaan. Aloitin toisesta päästä kämppää ja reippaasti siinä siivoilin kunnes aputyttö alkoi tulla ilmoittelemaan "nyt se oksentaa sohvall...e...nyt nojatuolille...nyt pyykkikoriin(joka siis oli täynnä) ja sänkyyn... Että silleen. Onneksi olen nainen, joka ei pienestä pelästy. Määrätietoisesti jatkoin. Nyt sitten koko aamun puuhastelun jälkeen koti kiiltää kloorinhajuisena ja pyykinpesua riittää varmaan pitkälle huomiseen. Mutta sitten jos ajattelee asiaa toisinpäin; mua hemmotellaan tänään yltäpäältä puhtaalla kodilla.
Aika sydämetöntä olisi olla kovin pitkään hirveän vihainen pienelle reppanalle, joka ei jaksa mitään muuta kun nukkua urvottaa sohvannurkassa. Onneksi se suostuu jo juomaan, eli varmaankin on paranemaan päin!Suklaajuustokakku onnistui hyvin. Tänään meillä oli naistenpäivän iltapala :)Päivän neuleena on villasukat pienemmälle tyttöselle. Ihmisellä kuulemma pitää olla aina nukkuessa villasukat. Jos ei ole villiksiä nukkuessa, näkee pahoja unia pahattaresta ja tultasyöksevistä lohikäärmeistä.

Päivällä siivoushommissa puuhaillessani radiosta tuli ihana biisi <3
Ihanaa naistenpäivää ihan kaikille! 

"Naisen täytyy joka ikinen päivä syödä vähän, peseytyä, pukeutua ja laittautua ihan vähän. Näin selviää ihan mistä tahansa tilanteesta elämässä."                         

2 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Voi ressukka rassukka koirulia :(
Mukavaa naistenpäivän iltaa!Eli yötä.

Estetiina kirjoitti...

KahviKaneli, Paavo parani nopsasti illan aikana ja aamulla pelattiin jo ihan tavallisesti tennispalloa :) Joku eläinlääkäri joskus sanoi, ettei russelia tapa kuin luoti.

Mukavaa sunnuntaita!