maanantai 7. maaliskuuta 2011

Humputtelua

P-A-K-K-O oli päästä kässämessuille. Syksyn messujen aikaana olin onneksi työpaikalla turvassa, mutta nyt ei ollut mitään syytä jättää menemättä. Esimerkiksi tällaista halusi tulla mukaan...


Yllättäen taas näitä karkkivärejä, ja vähän blingblingiä ;) Mutta tällähetkellä heleät värit tuntuu omimmilta ja tytötkin pitävät mielellään karkkivärisiä pipoja, hanskoja ja villasukkia. Ja isompi tilasi itselleen huivin. Kuulemma pitäisi olla sellainen kolmion mallinen, jonka voisi laittaa kauniisti kaulan ympärille. Ja pitsiä taikka muuta kaunista neulepintaa saisi olla.

Mutta toisaalta, miksi aikuisen pitäisi aina käyttää harmaata, ruskeaa ja mustaa? Siksikö, että näyttäisi duunissa uskottavammalta? Vai pitääkö ihmisen jossain vaiheessa vaan unohtaa "söpöstelyvärit"? Vai olenko mä vaan ainoa,. joka on tätä mieltä ja ihmiset katsoo mua kadulla kummeksuen, mutta mä en vaan tajua sitä?


5 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Kivoja lankoja :) Kannatti mennä messuille !

Ei pidä unohtaa aikuisen söpöstelyä ja hassutusta, ei ei ei ! Se on vaan muiden pikkusieluisuutta jos katsovat ja kummastelevat. Antaa ihmetellä, ja mennään me vaan entistä kovemmin eteenpäin pinkissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Pinkkiä puolustan minäkin, söpöstely on ihan liian aliarvostettua :( Neulon just pinkkiä still light tunicia ;)

Estetiina kirjoitti...

Kiitti CherryKirche ja Heli!

Painetaan vaan pinkissä ohi :) Helmet kaulaan ja kaikki on ihanaa, vai mitä? Tai ainakin vähän kivempaa?

Maila kirjoitti...

Mää ainakin ilmottaudun heti siihen pinkki-lime-keltainen-oranssi-turkoosi ja tiesmitävärejä-kerhoon. En ymmärrä miekään miksi ihmeessä pitää aina aikuisille olla ruskea-beige-luonnonvalkoinen tai musta-harmaa-valkoinen linjaa kaikki ryysyt. Kaikki värit on kauniita,kun ne on oikeassa seurassa ja värejä pitää olla. Ja elämä on aikas paljonkin kivempaa pinkissä ja helmet kaulassa.

Estetiina kirjoitti...

Tervetuloa kerhoon, Maila :) Olet aivan oikeassa!