keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen keväthuivi

Siinä se nyt on! Aamupäivän aikana neuloa nipsuttelin itselleni ihka ensimmäisen keväthuivin.

 Malli on Little shells ja ohjeen saa ilmaiseksi ravelrystä. Lankana käytin Novitan Puro Batikia ja yksi kerä oli ihan riittävä määrä koko huiviin.

Olen tosi tyytyväinen tähän huiviin. Ensinnäkin siksi, että osasin  sen tehdä ja toisekseen, että se valmistui tosiaan ihan muutamassa tunnissa, lasten kaitsemisen ohessa. Toki tämä tarvitsee vielä kaverikseen jonkun sävyyn sopivan pipon, ehkä kämmekkäätkin. Tai oikeastaan voisin tehdä pannan, sillä eihän aurinkoisena ja lämpimänä kevätpäivänä enää pipoa tarvitse.


Itsensä kuvaaminen on aina niin hankalaa... Tein huivin ihan justiinsa ohjeen mukaan, sillä olen vielä aika kokematon huivinneuloja niin en silleen osaa niitä ohjeita soveltaa. Hehkutan vieläkin, eli tuo malli on juuri sopivan pieni vaikka harteillakin pidettäväksi. Eihän keväällä tarvitse sellaista isoa huivia johon voi kääriytyä kun koko ajan on niin ihanan lämmin ja aurinko paistaa...Mukavaa keskiviikkoa!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käyhän blogissani vilkaisemassa, olet saanut tunnustuksen!

Puikkojen kilinää kirjoitti...

Ompa kaunis huivi!

-M kirjoitti...

ihana!

CherryKirsche kirjoitti...

Söpöinen ja keväinen :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Heli, Olen otettu :)Kiitti!

Puikkojen helinää; Tervetulotoivotukset! Minusta kanssa tuosta tuli aika kiva. Ja mallasin mekonkin kanssa- voi kayttää :)

-M; Kiitos :) laitoin sulle tunnustuksen. Käyhän nappaamassa!

CherryKirche; Kiitos. Ihan tulee keväinen olo. Ajattelin neuloa kaveriksi tuolle huiville vaaleanpunaisen pitsipipon. Laitoin sulle tunnustuksen!

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANA

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :) Minusta tuo on kanssa aika onistunut. Pipo tarvii tehdä kaveriksi...