sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sunnuntai. Aika paha.

 
Toinen päivä. Sunnuntai. Vapaapäivä. Ihme kyllä.
Sunnuntai on kirpparipäivistä ihanin. Onneksi kivoin ulkokirppis on talven ajaksi keskeytetty, mutta onhan kaikkia itsepalvelukirppiksiä. Ihanin niistä tarjoilee kahvilassaan brunssia ja kyllä oli houkutus aamulla pakata lapset bussiin ja lähteä katselemaan. Mussu oli yövuorossa, joten hän olisi varmasti myös arvostanut ihan täyttä hiljaisuutta. Syytäkin olisi ollut lähteä. Ja tekosyitä aina keksii.
 
Jäätiin kotiin. Kovin erilaiselta näytti minun brunssini. Ja taatusti olisi tullut kotiin jonkun melkein kivan mekkosen kanssa, josta olisi ollut iloa tasan sen ostohetken ajan ja ehkä ekalla käyttökerralla. Sitten olisin huomannut siinä jonkun "vian" ja käyttämättä olisi jäänyt, kaapin pohjalle kahdenkymmenen kaverinsa kanssa. Ei hyvä.
 
Kirputtelun sijaan lähdettiin ulkoilemaan, eli päivän asuna on ollu kevyttoppis, tuulihousut ja pörrövuoriconssit. Viime talvena, jolloin eteinen oli vielä aika täynnä mun kenkiä, käytin niitä ihan vaan muutaman kerran. En edes muistanut... Oi kuinka pirskahteli ilo kun nämä löytyi. Ihanaa, etten myynyt niitä pois.
 

 
 
Pikkusällin päivän asuna on lempparivaate eli PITKÄT KALSARIT. Oikeesti- pitkät kalsarit on hänen mielestään parhaat mahdolliset vaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Tänään vuorossa änkkärit.
 
 
 
 
Ihan kelvollinen kirputon sunnuntai. Sain rättipyykin pihalle kuivumaan ja puistolenkkeilyn ohella sai ihailla kaunista syksyä. Elämä ei ole hassumpaa!2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Oon laittanu sulle viestiä instagramiin :) Liittyen #fuckcancer pipoon.Jos et saa viestiä sieltä auki, laita mulle vaik sähköpostia, minnakindt@hotmail.com Terkuin, Minna

Estetiina kirjoitti...

Moi Minna! En ole saanut viestiäsi, palailen asiaan... :)