maanantai 10. lokakuuta 2016

A N K E U T T A ja muitaihania

Haluaisin elämääni jotain ihanaa. Mieluiten ihan heti. Joku toinen tekisi asioita puolestani niin että saisi vaan olla. Ja vaikka hetken levät, ilman, että kukaan vaatii tai haluaa minulta yhtään mitään. Sais vaan olla. Ihan rauhassa. Ja asiat hoituisivat. Olisipa vaikka joku  lapsuus- simulaattori, jonne voisin hetkeksi mennä.

Vaikka elämässäni vallitsee lokakuinen ihanuusvaje, onneksi muitaihania- blogissa alkoi uusien ihanien syksysukkien neulontakalenteri. Somissa sukissa sipsuttelen kohti ihanuutta. Niin se varmaan menee!
Muitaihania- sukat on siitäkin ihanat, että niitä varten ei tarvitse ostella uusia lankoja, vanhat jämät uppoaa niihin oikein hyvin. Itse asiassa- en ole ostellut juurikaan lankoja koko kuluneen vuoden aikana. Hyvä minä!

Sukkien ohjeen löydät täältä:
http://www.muitaihania.com/2016/10/10/syyssukat-paiva-3/

Lumputon lokakuu etenee mallikkaasti- eli ei ole tullut osteltua yhtään mitään. Toisaalta, en ole edes ehtinyt paheen tielle sillä olen ollut niin paljon töissä. Ja vuoroja on vielä ihan reipas määrä eessäkin. Tiedän, että pitäisi olla kiitollinen siitä, että on töitä ja on perhettä, mutta nyt tunnen olevan loman tarpeessa. Vai onko mulla vierotusoireita ostelusta? Aiemmin olen kirmannut kirpuille piristämään itseäni kun on ollut liian kiirettä, lian tylsää tai mitä muuta tahansa. Nyt tämä itsensä palkitsemiskeino on poissa laskuista. Toisaalta- olen kuullut shoppailun koukuttavan kuin heroiinin ja nyt on lakkoa kohta kaksi viikkoa takana. Eli alun uhmakas innostuminen on takana eikä aivot ole vielä tottuneet uuteen tapaan toimia. Tavallaan nolottaa ja tavallaan ei.

Mietteliästä maanantaita!

Ei kommentteja: