lauantai 26. maaliskuuta 2016

Lankalauantaina


Olen viettänyt lankalauantaita uimahallissa ja Syyläri Cityssä. Molemmat paikat tuntuu olevan pikkupojan unelmia. Ja sopivat myös seitsemänvuotiaalle siskolle. Esiteinarille eiei. Toki uimahallilla voi ihminen luuhata vaikka kuinka tiuhaan, mutta silloin täytyy seuran olla oikeaa.

Syyläri on minustakin oikein mukava paikka. Siellä voi neuloa ja särpiä sumppia. Tänään toin sieltä matkamuistona Hilmat. Eripari- parilliset. Ne on minusta tällähetkellä oikein kivat ja syö nöttösiä. 

Olen tässä pitkin matkaa pohdiskellut, kuinka paljon villasukkia ihminen tarvitsee. Aika paljon, mutta mulla on valitettavasti liikaa. Sain mielestäni taannoin loistavan ajatuksen ja soitin läheiseen vanhainkotiin, josko heillä olisi tarvetta villasukille. Iloinen ja yllättynyt ääni toivotteli mut tervetulleeksi ja oli seuraavana päivänä ovella vastassa. Kiikutin kahvitteleville mummoille kassillisen villasukkia. Hoitajat lupasivat pukea niitä mummoille. Vanhukset kun kuulemma saavat parhaat ja rauhallisimmat unet villasukat jalassa. Hyvä mieli tuli, kun villasukat pääsivät sinne, minne ne kuuluukin eli varpaita lämmittämään.
Lempeää lauantaita!


ps. Hilmojen ohje löytyy ilmaiseksi täältä:

http://sweetsweetthings.blogspot.fi/2015/11/hilma-kirjoneulesukat-ohje.html


2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Olipa ihana ajatus viedä vanhuksille sukkia! Rauhallista pääsiäisen aikaa :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Emma. Ihanaa pääsiäistä Sinulle :)