sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Valkoiset villasukat

 
 


 
 
 
Terveisiä taas täältä jostain. Ei ole suorastaan huvittanut neuloa, jutella neulomisesta sitäkin vähemmän. Kun oikeessa elämässä sataa kuraa niskaan enemmän kun niska kestää niin tuntuu tekopyhältä lässyttää täällä että tekasimpas taas söpöset sukkaset- katsokaahan. Voi yrkky.
 
Nyt yritän taas ryhdistäytyä kaikin tavoin ja palata linjoille. Puikoille. Juttelemaan mukavia ja kommentoimaan muiden mukavia juttua. Elämässä nyt vaan tuppaa tulemaan käänteitä, joille ei itse mitään voi. Koitetaan nyt tehdä tästä sopasta mahdollisimman siedettävä ?!
 
Iltana eräänä tein tyttärelleni pyynnöstä valkoiset villasukat. Ihan perusperus- sukat. Näppituntumalla. Kaveriksi hain automarketin tarjoukseta kettukumpparit. Jottei vaan kukaan pääsisi sanomaan, etten lapsestani edes huolehdi. Kun sillä ei ole ees kumppareita jalassa sadesäällä.
 
Lanka on nallea ja hyvin riitti vajaa kerä esiteinarin isoiksi kasvaneisiin kanootteihin. Jestas. Minne se mun vauvani on kadonnu? Tilalla on joka ikistä asiaa kärkkäästi kommentoiva uusi tyyppi, joka on tietysti omalla tavallaan niin herttaisen liikuttava. 
 

 
 
 
Pyykkiä pesin. Taivas on edelleen sininen ja kukat kukkii.
Kyllä tää tästä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuule, täällä sama juttu, paskaa tuli niskaan niin että soi. Ku olis kuulemma tarvinnu hommata rikkaampi elättäjä.. Hmm, perussukka on siis hyvä, valkoinen nätti ja neitseellinen. Mulla tulee mustavalkoista raitaa, mistäköhän syystä..? 😃 tsemppiä ja kauniita kesäpäiviä!! t. Katjuska

Estetiina kirjoitti...

Moi Katjuska! Oliskoha kolea heinäkuu syypää tähän paskasateeseen? Mulla on kanssa raitaa tulossa puikoilla. Just päättelin riemunkirjavat sekasotkut ja muutaman kierroksen neuloin violetti- oranssia. XD
Tsemppiä meille :) Kyllä me tästä suosta noustaan. Jos ei muuta niin luudalla!