torstai 16. heinäkuuta 2015

Mikä mun päätä oikein vaivaa- sukat


 
Se on sitä stressiä vaan. Älä hätäile. No mitäs sä nyt tuollaisesta asiasta ressaat? Mikset sä voi rauhoittua ja ottaa relasti? Miksi sä nyt noin... Eikai kukaan nyt tuollaisesta voi itseensa ottaa. Kokoa nyt nainen luusi.
 
...Ja kaikenlaisia muita hyviä neuvoja sain kuulla. Onneksi en kuitenkaan kuukausitolkulla jaksanut kuunnella, vaan hain apua. Ei. Ei se ole normaalia stressiä. Se voi olla hyvinkin hoitoa vaativa tai ainakin hoitoa ansaitseva juttu. Ei tavallinen vitutus aiheuta tuollaista.
 
Sitten alkoi jänskättää. Ja ahdistusta lievittääkseni kaivoin lankalaatikostani kaksi kerää. Niitä samoja, mitä muutkin. Kaksi raitaa toisella ja kaksi toisella. Ei vaadi kummostakaan ponnistelua, mutta sukkaa pukkaa reippaalla vauhdilla. Ja pääsee siinä jonkinmoiseen flow- tilaan. Kädet käy ja aivot lyö tyhjää.
 
Pohjemittaan. Ylhäältä alas. Peruskantapää.
 
Yksi ilta ja sukat oli siinä. Tykkään!
Näistä tuli päänselvittelysukat. Nämä oli myös mukana päänselvittelykeikalla sairaalassa. Tuloksia ei ole vielä tullut. Niitä jännittäessä teen varmaankin vielä jotkut jännittelyneuleet. Vai pitäisikö aloittaa jo virkkaamaan plussapaittoa? Jos osaisin ajatella vaan positiivisia ajatuksia niitä plussia virkatessa?


 
Kyllä pärjätään- vai mitä?
 
 
 
 
ps. Näillä kerillä on sukat neulottu.


9 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihanat ja iloisen väriset sukat :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Miia 😊 Nämä jalassa passaa odotella magneettikuvan tuloksia.

Hanna R kirjoitti...

Nää on kyllä makeet! Tykkään! :)

Anonyymi kirjoitti...

6 vuotta sitten anorektikkona sairaalassa jäin koukkuun neulontaan. Pakko lenkkeilyn tilalle pakko neuloosi. Se auttaa pitämään ajatukset koossa vaihtelevalla menestyksellä �� Parasta terapiaa ❤

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, Hanna R :)

Anonyymi: Mulla kanssa varmaan tää blogi herää ihan uuteen eloon.. Auttaa tosi paljon kun saa ajatukset hetkeksi jonnekin muualle ja valmista tulee :) tsemppiä!

Virve kirjoitti...

Mulla oli lapsen sairaala-aikana neulonta todella iso päänselvityskeino. Toimii.

Estetiina kirjoitti...

Virve: <3 Toivottavasti lapsellasi on nyt kaikki hyvin! Neulonta rentouttaa ja tuntuu hyvältä, kun edes jostain tulee valmista.

rosanna kirjoitti...

Heips, sulle on haaste mun blogissa! :)
http://rosannaofmay.blogspot.fi/2015/07/lobster-awards.html

Estetiina kirjoitti...

:)