sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Muijapäivä 
Minä sitä olen friikahtanut. Muijat puhuttelee. Ja tosiaan, muutkin marimekkoset. Ja vähän monet muutkin neulomukset taas. Innostus on palannut takaisin ja se on ihanaa.
 
Idea muijasukkiin löytyi täältä:
 
Tein kuviota koko sukan matkalta ja kantapään lisäsin jälkeenpäin. Lankana käytin seiskaveikkaa. Ja näitä on kuulkaas tulossa tänne vielä varmaankin kahdet vielä. Mietityttää vaan, kun näitä sukkia alkaa tulla aika vauhdilla taas niin pian alkaa olla runsaudenpula. Tai sitten olen vaan saanut tehtyä sukulaisten joululahjat ja muutkin muistamiset hyvissä ajoin valmiiksi.
 
Sukkien ylituotannosta tuli mieleeni, että kehtaisikohan ottaa yhteyttä läheiseen vanhainkotiin? Ilahduttaisiko pino villasukkia mummoja? Tai hoitajia?
 
 

 
 
 
Jos äiti kuvaa sukkia niin miksi siihen ei muka mahtuisi myös toista ?
 
Ps. Blogeissa puhutaan aina onnistumisista. Minäpä kerron nyt päivän epäonnistumisen. Laitoimme pihvi pöydälle kun kuulemma paistuvat mehevämmiksi huoneenlämpöisinä. Pihvit jäivät hetkeksi valvomatta. Moka. Muutamassa minuutissa reipas russelimme oli kivunnut pöydälle ja syönyt pihvisatsin suihinsa! Helkkarin rakki. Sinne meni. Mör.

6 kommenttia:

Nea / Neanomat kirjoitti...

Ihanat! Pakko saada samanlaiset! :)

Estetiina kirjoitti...

Varo, nuo on aika koukuttavat... Mulla on työnalla punaiset ja valkopohjaiset :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeudet ovat.
Ihanaa Naistenpäivän iltaa sinulle.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos :) Hyvää naistenpäivän iltaa Sinulle ❤

Tiia N kirjoitti...

Tosi kivat Muijat! ☺Hyvää naistenpäivää!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Tiia N. 😊 Mukavaa maanantaita!