maanantai 2. maaliskuuta 2015

Marraskuiset ja kukkaset


 
 
 
Kun aina sataa ja on koleaa, ei villasukkien tarpeella ole mittaa ei määrää. Mutta eihän se haittaa, sillä rouheasta seiskaveikasta sukkia tulee sukkelaan ja on mukava nähdä kättensä jälki sukkelaan. Vielä ne ihanat pitsipiperrykset antaa odotuttaa itseään. Josko niitä olisi sitten ihana neuloa kesällä omenapuun alla?
 
Nämä pinkit marraskuiset ovat Niina Laitisen suunnittelemat November socksit. Ohjeen saa ilmaiseksi ainakin ravelrysta:
 
 


 
Pinkit sukat tarvitsee ihan ehdottomasti kaverikseen kukkamaiharit. Kun ensimmäisiä printtikenkiä alkoi näkyä katukuvassa kauhistelin niitä. Kuinka nyt aikuinen ihminen voi tuollaisia käyttää, ihan ovat lasten juttuja *ja tähän voisi laittaa muutaman silmien muljautuksen* . Mutta niin sitä vaan silmä tottuu ja sitten joutuu pyörtämään puheensa ja kipittää kenkäkauppaan ostelemaan... Ja voi, kuinka somat ne onkaan. Sopii myös näin elisen toivolle. Ja hameen kanssa ovat myös oiken passelit. Että niin sitä muuttaa ihminen mielipidettään. Vai pitäisikö sanoa että kehittää esteettistä silmäänsä?

 
Elämässä eteenpäin :)

6 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Hauskat kengät ihanien sukkien kaverina. Kuinkahan muumio mä oikein olen, kun en ole tuollaisia printtimaihareita huomannutkaan. Huoh, pitäiskö käydä silmälasikaupassa vai katsella ympärilleen :-D

Estetiina kirjoitti...

Tai sitten mä itse vaan kuljen alakuloisena katse maassa ja huomaan vain kengät ?

Nappikujan Anni kirjoitti...

Siulle ois haaste blogissani :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos haasteesta ja kehuista, Anni :)

Pinxxu kirjoitti...

Haluaa samanlaisen kengät!!! Epärelua :D En oo kukkamaihareita löytäny kun vaan netistä monella sadalla eurolla tähän aikaan :( Ehkä tuommoset vielä pistää jostain silmään!!??

Estetiina kirjoitti...

Pinxxu, Nuo kukkamaihari hankin zalandolta talvella. Ovat even&odd merkkiset ja maksoivat 40€. Jalassa tosi hyvät :)