perjantai 14. helmikuuta 2014

Möhköfantit

Zelda dippasi ihanaa sukkalankaa ja minä neuloin siitä sukat. Malli on Bones. Ohjeen löytää neulekirjasta ja näppärä neuloja tekee perussukat ihan vaan ohjetta katsomalla. Mitään kikkailuja noissa ei ole. Ihan vaan rentouttavaa, nautinnollista perusneulontaa.

Langan nimi on Kummitusten yö, mutta mulle tulee väreistä mieleen Möhkofantti.


 
Neuloin sukat magicloopilla. Jostain kumman syystä mulle tulee aina kierroksen alkukohtaan tuollainen sauma, joka kyllä hiipuu muutaman käyttökerran jälkeen, Mistähän tuokin johtuu? Teen ehkä ensimmäisen silmukan jostain kumman syystä liian löysäksi?
 
Muistathan, että ensi yönä on neulojien yö! Mun  yö meninasi mennä reisille heti aamusta kun toimelias poikanen pudotti TAAS kahvipannun lattialle. Ja minun arjessani kun riittävä kahvin määrä on kovin oleellinen juttu.
 
Ajattelin itse viettää yötä niin myöhään (tai aikaseen) kun vaan suinkin jaksan, mutta virkaten. Mulla on muutama kiva ja söpö malli, jotka haluan tehdä (ehkäpä useampana kappaleena). Ja langat löytyi taas omasta pikkupikkuvarastosta. Ja kuulkaas, kyllä se alkaa laihtua. Esimerkiksi vaaleanpunaista villalankaa on viimenen kerä menossa.
 
Ihanaa ystävänpäivää ja silmukkaista yötä!
 
 
 

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Lämpimät ja upean väriset.
Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos ja ihanaa ystävänpäivää Sinullekin !

MiunMaun kirjoitti...

Kauniit bonesit. Son kyllä tosi kiva malli, ottaa silmiin aina uudelleen. Ehkä se pitäis neuloa...

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :) Kannattaa neuloa, ovat mukavat ja joutuisat tehdä. Ja ovat vielä hyvät kenkienkin alla!