lauantai 15. helmikuuta 2014

Ketuttaahan se taas.

Hyvät vanhemmat!
 
Lähes kaikki kuravaatteet kestää pesukonetta ja ihan kaikki kestävät pesuainetta ja vettä. Teethän työstämme mukavampaa ja peset lapsesi kuravaatteet sillointällöin.
 
Nyt on lisäksi hyvä aika tarkistaa että kumppareissa on OMA nimi. Kurahanskat eivät lämmitä. Alle tarvitaan lapaset ja kumisaappaiden alle villasukat :)
 
Tallainen ystävällinen lappu oli päikkärin ulko- ovessa. Mun muksu, on sattuineista syistä aina ihan hyvin villavaatteissa ja sukkia sekä lapasia riittää. Kuitenkin ajattelin, että josko ihan vaan muutamat tekisin kun on noita nöttösiä ja pikkulapasia ja sukkia on niin kiva tehdä kun tuloksen näkee tosi nopeasti.
 
Voi Ihanat Päikkärin Tädit, minkä teitte. Päässä pyörii monta aikuisen lapasen mallia, jonka saa tosi helposti muutettua pienikokoisen 5 veen käteen sopivaksi. Ja onhan hyvä, että lapsia on varallakin, vaikka viisi paria.
 
Tyttönen toivoi ensimmäiseksi kettulapasia. Tein ne tässä päikkäritauon aikana. Silmukoita on 40, puikot 2,5. Ketun olen itse piirtänyt ruutupaperille mutta mallia ja ideaa olen ottanut sieltätäältä, en edes muista mistä kaikkialta.
 
 
 


 
Makoisaa lauantaita!


5 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Voi että sinä olet ihana ihminen! Voin vain kuvitella, kuinka mielissään muksut näistä ovat, oli sitten lapaset omasta takaa tai ei.

Remuttaja kirjoitti...

Nam :)

Estetiina kirjoitti...

MiunMaun: No en nyt tuosta ihanuudesta niin tiedä... Aika isolla ilolla ainakin oma tyttönen otti vastaan tumput. Mutta kyllä ne varmaan kohta häviää ja äiti saa haukut kun näppejä palelee.

Remuttaja: Slurps! Löysin just "lakupekan" mallin, alkaakin tässä tehdä mieli lakritsaa...

Pilvikirsikka kirjoitti...

Ihanat kettulapaset.

Estetiina kirjoitti...

Kiitti, Pilvikirsikka :) Vitsit, nää ketut on koukuttavia... Sukkaa ja tumppua pukkaa vielä lisää!