perjantai 25. lokakuuta 2013

Oh, Molly!
 Olen minäkin kanssa yksi neulontaa harrastava. Väsäilen usein kaikenlaista, mutta pakkaspäivinä päässäni töröttää silti muutaman vuoden vanha tanskalaisketjun akryylipipo. Okei, tein kyllä viimetalvena itselleni uuden myssyn, mutta se pöllittiin uimahallilla. Että oli vissiin niin hyvä.

Tein  itselleni Molly- pipon. Aluksi vähän mietin, että miten tuo sitruunanakeltainen väri aikuiselle passaa. Mutta kun sovittelin omaan(kin) päähän niin sehän on vallan kiva. Ja mulla on vielä yksi huivikin, jonka kanssa ovat oikein pirtsakat :)

 
Ohjeen omaa mollya varten saa täältä: http://www.ravelry.com/patterns/library/molly-9
Lankana mulla oli cascade 220 ja sitä meni suunnilleen 70 grammaa.
 
***
 
Bloggaajia moititaan joskus pinnallisuudesta. Että elämä on aina vaan ihanaa ja nää antaa vääristyneen kuvan aina milloin mistäkin. Tässäpä teille tippa raakaa realismia.
 
Tänään täällä kirjoittelee tämän näköinen naikkonen. Tukka on rasvainen, silmäpussit tarttis rintsikat ja unet olis tosi tevetulleet. Mutta ehkä sitten ensiyönä. Toivottavasti. Kämppä on sokuinen. Ruoka on nopsaanopsaa eikä taatusti ekoluomuitsekavatettuahössönhössön- superfoodia, jota ystävällisestu hymyillen kauniiseen essuun pukeutuneena kiitolliselle, kiiltokuvan kauniille perheelle tarjoan.


 
Ja vielä lähikuva silmäpusseista. Olkaa hyvä!
 
Siis aivan valtavan upeaa perjantaita !
 
   
Ja hei, älkää oikeesti olko huolissanne, varsinkaan anonyymit kommentoijat. Yleensä elämä on tosi kivaa, eikä mitään oikeeta hätä ole. Näitä päiviä on kaikilla...valitettavasti.
 
 
 

4 kommenttia:

Sini O kirjoitti...

Pirtsakka pipo talven pimeisii iltoihin!

Estetiina kirjoitti...

Kiitti, Sini O!

santra kirjoitti...

Ihana pipo.<3

Näkisitpä mun viiden litran silmäpussit. ;D

Estetiina kirjoitti...

Santra, älä ressaa! Kyllä ne varmaan siitä laskee. Sitäpaitsi- virhe täydellisessä tekee inhimilliseksi ;)