keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Elämässä pitää olla säihkettä!

 
Kun on lokakuu ja pimeää ja sateista , jossain pitää olla hohdetta!
 
Laihdutusleikkasin lankavarastoani lasten päikkäiriin askartelutarvikkeiksi. Kannoin sinne automarketin muovikassillisen kaikenlaista, mitä en usko kuunaan tarvitsevani. Ja kappas vaan- laatikoista löytyi taas kaikkea, mitä en todellakaan tiennyt omistavani. Kuten esimerkiksi tuo kimallelanka. Olin käynyt sen jossain elämäni vaiheessa kerimässä vyyhditä siistille kerälle, mutta sinne se sitten oli lähdes muumioitunut.
 
Neiti Rusetiina osaa antaa arvoa kaikelle, mikä kimaltaa. Hän sai uudet villasukat ja lapaset. Villasukat pääsi heti myös parannustehtäviin, sillä neitosen varpaassa saattaa olla alkava haava, joka paranee kyllä jos äiti hieroo varpaisiin sitä ihanan tuoksuista rasvaa ja laitetaan villikset. Uudet.
 
 
Lapasten ja villasukkien malli on Kesävoi. Helppoo, kädet käy mennen, tullen ja aina siinä välissä. Tuloksena on ihan kivaa pintaa :) Kerästä jäi vielä jäljelle noin 40 grammaa eli vähän vajaa 200 metriä. Riittäisikö se pipoon vai tekiksinkö varalapaset? Tumppuja kun tuppaa aina hukkumaan jonnekin! 
 
 
Kimaltavaa keskiviikkoa!


4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihanat prinsessavermeet, kelpais meidänkin neidille :)

Estetiina kirjoitti...

Hih! nuo on hyvin prinsessahenkiset. Ja sukat on ollu tyttösellä jalassa kohta 2 päivää putkeen. Yön ja päivän kanssa :)

Koukussa puikkoihin kirjoitti...

Miten sä pystyit??? Antamaan lankoja pois!!!!!! =)
Mä en pystyis ikuna tekemään mitään tuollaista :)

Estetiina kirjoitti...

No ihan hyvin. Tai siis yllättävän hyvin. Kovetin vaan sieluni ja mätin muovikassiin kaikkia niitä lankoja, joita olen säilytellyt turhaan muutaman vuoden ajan. Ja ajattelin laihdutusleikata vielä vähän lisää. Nakkaan kaikki jämänöttöset pussiin ja kannan päikkärin tätien iloksi (?).