lauantai 25. toukokuuta 2013

Siivouspäivänä

Jos kaupungissa järjestetään suuri kirpputoritapahtuma niin onhan se nyt suorastaan tyhmää jättää menemättä sinne, vai mitä?

 Pakkasin pikku- ukon rattaisiin ja tytöt komensin kävelemään reippaasti. Bradd Pitt jäi kotiin siivoamaan ihan keskenään, tai siis Paavon seurassa.

 
 Kiertelin tyytyväisenä lähitienoon myyntipaikkoja. Onneksi sää oli niin hyvä, että ihmiset oli intoutuneet pitämään kirpputoreja! Ja tapasin vaikka kuinka paljon tuttuja :) Matkan varrella join myöskin shoppailukahvit.
 
 Katsokaa mitä kaikkea ihanaa löysin ukolle.
 
 
Itselleni kerään edelleen Paul Frank- paitoja. Niissä kaikissa pitää olla Julius- apina ja hinnan alle
 5 euroa. Kaksi uutta tarttui mukaan! 
-Shoppailureissun päätteeksi oli ihana tulla raikkaaseen ja siivottuun kotiin. Myös ruoka oli valmista. Cupcakejakin oli. Ne me tosin leivottiin jo eilen Rusetiinan kanssa.
 
 
Nyt mä sitten vaan odottelen illan tuloa ja menon rauhoittumista tässä talossa. Ajattelin käydä vielä lenkillä ja sitten istahtaa sohvalle neulomaan. Tällainen on kesken just nyt.
 

 
 
Mukavaa lauantaita!

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita ostoksia olet tehnyt. herkullista tuo vaalean lime lanka. Ihanaa sunnuntaita Sinulle.

Estetiina kirjoitti...

Ihanaa sunnuntaita myös sinulle ja perheellesi!

Mä olen kanssa tosi tyytyväinen ostoksiin :) Tykytyksiä aiheutti, kun olin UNOHTANUT tuon vaaleanpunainen paidan pyykkikoneeseen huoltopesun ajaksi (eli sitruunahappoa koneeseen ja 90 astetta lämpöö). Onneksi se selvisi tästä käsittelystä ihan vahingoittumattomana. Huh.