torstai 9. toukokuuta 2013

Purkajan sukat

Poikanen on keksinyt itselleen uuden ja tosi mieluisan homman- purkamisen. Kaapit, laatikot ja kaikki mahdolliset paikat minne nyt alle 70 cm varrella ylettää, tyhjennetään tosi nopsaan.

Pieni ihminen- iso vahinko!

Mukavinta on, että purkamista voi harrastaa muuallakin kun omassa kodissa. Esimerkiksi mummolan keittiön tyhjentämiseen ei tartte kauaa aikaa varata. Mitäs pitävät tavaroitaan  laatikoissa..

 
Malli on Niina Mannbergin tools ja sen saa ravelrystä ihan ilmaiseksi jos haluaa. Lanka on shibui knitsin jämän jämiä- värejen hiemoja nimiä en muista, mutta keltaista ja vihreäähän nuo ovat :)
 
 
Vaikka tää tuhoaa suunnilleen kaiken mitä eteen osuu, ei sille voi olla vihainen. Eihän?
 
 

5 kommenttia:

-M kirjoitti...

Stiiven! Stop tearing things down!

ps. Ihanat sukat ja söötti kuva :D

Estetiina kirjoitti...

Stiiven kyllä ennättää häistä läksiäisiin...

Sirpa kirjoitti...

Ihana pikku tuholainen! Ja juurikin hänelle sopivat sukat! :D

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Estetiina kirjoitti...

Sirpa: Tuholainen kiittää saamastaan palautteesta. Nyt se on jo untenmailla, huomenna on taas uusi mahdollisuus tihutöiden tekemiseen.

Katja: Tottakai käyn vastaamassa! Ihana aine :)