torstai 14. maaliskuuta 2013

Mansikkajätskii hirmupakkasiin 
Neuloin tuossa joutessani taas uudet lapaset. Neiti kesäheinä ihastui näihin oikein kovasti, joten teenpäs vielä toiset samanmoisen näitäkin.
 
Malli on Stephen Westin Splitbark ja tykkään toki itsekin näistä oikein kovatsi. Harmi vaan ,että huomiseksi on luvattu taas niin huisin kovaa pakkasta, että näpit palelee lapasissa. Rukkasia tarvitaam. Mutta näitä voi käyttää sitten vaikka töistä tullessa iltapäivällä kun kevätaurinko taas lämmittää.
 
Ihanaa, mulla on tosiaan huomenna työpäivä. Aamuvuoro. Eikä juurikaan harmita. Kiva on käydä aina sillointällöin tekemässä vuoroja niin saa vähän lisää rahaa kun tuo kotihoidon tuli on niin suunnattomansuuri ;) Ja ripähän tartte kenenkään marmattaa, että vaan lapsia tehdään eikä yhtään taloudesta huolehdita. Nih.
 
 
 
Lanka oli jotain ihanan pehmeää ja lämminta villasekoitetta ja just mansikkajätskin vaaleanpunaista. Napit vohkin äitiltä.
 
Mallikuvio on mielestäni tosi kiva. Tota kennoa on enemmän kämmenen kun kämmenselän puolella ja se on aika kiva.
 
 
 
Tykkään :)
 
Neiti Kesäheinä on alkenut lukea isommille pikkutytöille tarkoitettuja lehtiä. Tälläkertaa Witchiä. Ihan niinku ennennvanhaan, vieläkin niissä on kaikenmaailma testejä. Tämänkertainen analyysi munusta kuului näin:
 
Olet maltillinen noita, jota ei voi helposti pelotella tai ylipuhua. Tiedät, mitä haluat, mutta taivut kyllä luonnonlakien tai enemmistön eriävän mielipiteen edessä. Teet töitä vain sellaisten tavoitteiden eteen, joita pidät hyvinä, ja olet myös valmis luopumaan omasta edustasi. Et muutenkaan noidata sääntöjä kovin tarkkaa. Tiedät ninittäin sen, että vain noita, joka uskoo itseensä ja pystyy kääntämään maailman päälaelleen ja onnistuu siinä mitä tekee.
 
Auts! Osui.
 
 

2 kommenttia: