sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Helppoo ja herkkuu sekä yks homemuija

Koska lankavarastoni on laihiksella, pyrin neulomaan kaikkea sellaista, mihin saan uppoamaan myös kaikenlaisia vajaita jämiä. Nyt valmistui tällainen!


Tämä namivärinen, upouusi kevätkauluri on Simply Sprinkle ja tein sen seiskaveikan jämistä. Aika pienet nöttöset riitti ja vielähän nuita tuossa on vaikka toiseen samanmoiseen. Mutta edes nyt vähän ovat vähempänä.

Tämä kaukuri tehdään ainaoikeella ja väliin neulotaan muutamat raidat lyhennetyillä kierroksilla. Mielestäni tää on oikein mainio ja näpsäkkä telkkarineule. Valmistuu nopeesti, ihan muutamassa illassa eikä neuloessa tule tuskanhiki kunhan saa vaan nuo värit sommiteltua kivasti..
 
Ajattelin käyttää kauluria nahkatakin kanssa, joka ei viimekeväänä mahtuntu mulle perhepoliittisista syistä. Mutta tänä keväänä mahtuu. Eikä haittaa vaikka on pakkasta kun siinä on toppavuori!
 
 
 Ja sitten vielä esittelykuvat homemuijasta.
Kun kevätaurinko on alkanut paistaa, se on paljastanut kaamean totuuden. Minusta on tullut homemuija. Vaikka kuinka olen yrittänyt huolehtia itsestäni(kin) niin tukka on maailman karsein. Muutamankymmentä senttiä juurikasvua, kaameesti kakshaarasia. Silmänympärysiholle on tullu taas upouusia ryppyjä. Ja ne finnit! Kädet ja jalat kaipaa hoitoa. No, onneksi olen kuntoillut paljon, eli varauimarengasta ei ole. Se onkin ainoa hyvä juttu. Raskiskohan sitä kuitenkin mennä ammattiauttajalle? Kosmari ja kampaaja saattais auttaa homemuijaa muuttumaan taas omaksi hehkeäksi itsekseen.
 
Parhautta tänään:
Ihanat virpojat, monen vuoden tauon jälkeen! Meidän ovella on käynyt jo monta porukkaa noitaa, kissoja, pupuja ja yksi myönteinen vampyyri. Niin söpöjä ja ihania  :)9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oi että oot löytänyt ihanan pirteät, keväiset värit tuohon kauluriin! :)

Sirpa kirjoitti...

Kiva tuubi! Nuo värit ovat ihanan keväiset,sopii hyvin just nahkatakin kanssa :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Heli ja Sirpa ! Mä kanssa olen tosi tyytyväinen tuohon tuubiin :-) Ja itseasiassa löysin räveltämöstä kivat lapaset jotka voisi tehdä mätsäämään...

Estetiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sini kirjoitti...

Miulla loksahti suu auki kun näin tän huivin. Tosi ihanan värinen! :D Varmasti sopii nahkatakin kanssa hyvin :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau, Nämä jämälankatyöt ovat kaikkein kauneimpia. Mukavaa Palmusunnuntaita Sinulle.

Estetiina kirjoitti...

Sini: Kiitos :) Juu, tuo on aika passeli ruskean nahkatakin kanssa!

Enkulin käsityöt: Mukavaa palmusunnuntaita sinulle ja koko teidän porukalle :) Kiitos kehuista!

-M kirjoitti...

Voi kuinka söötti! Ihana! On aina kivaa kun löytää hyvän jämälanka työn. Pitäskö hei meidänkin joskus kokeilla sitä mysteerikerä juttua?

Estetiina kirjoitti...

-M: Kiitsa :) Hyvinkin vois kokeilla mysteerikerää!