maanantai 11. helmikuuta 2013

Joulu, Koivu, Jäätelö ja Sitruuna. Sekä muutama muu..Jos lankalakossa pitää langeta kiusaukseen, se kannattaa tehdä mielestäni mahdollisimman ihanasti. Tilasimme neulojasisareni kanssa  titityystä himoneulojan lankapaketin puoliksi. Ajateltiin, että katsotaan mitä tulee ja riidellään sitten sisällöstä. Tosi reilu meniniki.

Paketti tuli vuorokauden sisällä tilaamisesta ihan perinteisen postin kautta. Iloisin mielin lähdin räntämyrskyssä sitä hakemaan. Ja tottahan se kannatti- tällaiset ihanuudet löytyi. 
 
Langat oli myös nimetty ja mulle tuli siis just joulu, koivu, jätski, sitruuna, puuvilla ja mitä niitä nyt muita oli. Olen aika yllättynyt tuosta sitruunasta. Ihana väri. Tyttönen on siihen ollut kovin ihastunut mutta nyt olen minäkin. Näkiksin itselläni jonkun isohkon mutta ei niin kovin monimutkaisen pitsihuivin tuosta väristä. Mutta yhdtä vyyhdistä (200m) ei oikein saa sellaista. Tarttis lisää tilata. Tai olenko mä ylipäätään liian vanha tuohon väriin ?


 
Jako sujui vallan sopuisasti. Yhtään pahaa sanaa tai kiukkuista katsetta ei vaihdettu. Itse asiassa olisin ollut tyytväinen ihan mihin tahansa tasaan menneseen jakoon noilla vyyhdeillä, kun kaikki oli niin ihkuja.
 
 
Ajattelin tosiaan tehdä jotain huiveja kaikista uusista langoista, kunhan saan edelliset jutut tehtyä. Hitsit kun aina ei voi tehdä huiveja itselleen. Tarttee neuloa esimerkiksi lapasia kurarukkasten alla käytettäviksi. Ja villahousut. Ja villasukkia kumppareihin.
 
 
 
Mukavaa maanantaita!

4 kommenttia:

-M kirjoitti...

Voi ku sulla on kivoja lankoja! :D
Mun oli pakko eilen käydä viel cascaden omilla sivuilla tsekkailemassa värejä. Toi cotton oli kun olikin cotton candy...ja mun blue h. oli siis hawaii. Pakko tilata uudestaan taas joskus!

Estetiina kirjoitti...

Eikös vaan olekin kivoja! Voisi tilata jonkun mysteerilaatikon taas jossain mutkassa?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat langat.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos! Tykkään!