maanantai 18. helmikuuta 2013

Elä varojesi mukaan, tyttö!

Alkukevät (siis sehän nyt on käsillä) on ihanaa aikaa. Kauppoihin tulee kivoja uusia karkkeja, eikun siis kevätvaatteita, meikkejä, laukkuja ja kaikkea muuta tarpeellista. Espritiltä löysin melkoisen ihanuuden...

Mielestäni kaunis, naisellinen mutta kuitenkin sporttinen. Ja nuo ihanat kiilakorkolenkkarit. Viimeksi kun ne oli nuodissa olin kovasti nuori ja nätti nainen. Ja elämä oli niin ihanaa, huoletonta ja onnellista. Kyllä tuollaisissa kengissä sipsutellessani saisin olla taas ainakin mielessäni se tyttö.

Ihan aikuisten oikeesti olen kuitenkin kolmen pienen lapsen äiti ja kotihoidontuella on muutakin ostettavaa kun kaikkea ihanaa itselle. Ei se siltikään vie pois ajatusta siitä, että vaatteet on niin ihania ja kaipuu kauneuteen on kait geeneissä. Lapsia tai ei, onneksi olen silti aikanaan shoppaillut varsin ahkerasti.

Vähän samanhenkisiä vaatteita mulla onkin jo! Ei ole kiilakorkoja, mutta punaiset nuo on. Hame on kovasti samanoloinen, toppi ja huivikin on.
 
 
Hieman on eroa mun ja tuon mallityttösen välillä, mutta väliäkö hällä. Vaatteet on mielestäni aika kivat ja mikä parasta, ne löytyi oman vaatekaapin uumenista. Hintaan nolla euroa. Alunperinhän nuo on kirppikseltä...
 
Mitä tästä taas opin?
 
Kiertle vaan kaupoissa ja surffaile nettikaupoissa. Ime ideoita, saa vaikutteita. Sitten vaan tutkimaan, mitä löytyy entuudestaan. Jos jotain löytyy, iloitse ja jos ei löydy, hyväksy tilanne. Näin se menee.
 
Mut hei, helmet kaulaan ja kaikki on ihanaa!
 

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Just näin! :)

Estetiina kirjoitti...

:-) Koska neulotaan ? Tai virkataan ?

Estetiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
enkulin käsityöt kirjoitti...

Vaatekaappeja kannattaa välillä penkoa. Muotia löytyy vaikka millä mitalla. Ihanat nuo lenkkarit. Niin ja olen huomannut että merkki maksaa. Joskus sama tuote ilman jotain läpyskää on puolet halvempi ja eroakaan ei huomaa.

Estetiina kirjoitti...

Todellakin kannattaa penkoa ja yhdistellä vanhojaan vähän eri tavalla niin johan vaikuttaa uudelta :)

Olen samaa mieltä kanssasi, monesti brändistä on ihan turha maksaa.