keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Villahousut

Muokkasin nämä viluisen tyttösen villahousut jostain ikivanhasta neuleohjeesta kun mistään kovin tuoreesta julkaisusta en niitä löytänyt tai sitten olin vaan huolimaton.


Ajattelin, että shortsimalliset olisi hyvät eikä liian kuumat. Ja näitä voisi käyttää sitten välikautena vaikka tuulihousujen alla viileämpinä päivinä tai aamuisin eskariin mennessä.Virkkasin lahkeen koristeeksi pienen kukkasen, jonka keskelle ompelin muutaman helmen. Olen niin kovin ylpeä kun tuo näyttää ensimmästä kertaa ihan kukalta eikä tuulenpesältä.

4 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Hauskat pöksyt :) Tollanen vastaava on siinä jämälankaohjekirjassa, on vaan eri väreistä raidoitettuna.

Estetiina kirjoitti...

Okei :) Mä en huomannut sitä ohjetta, vaikka mulla oli se kirja kirjastosta lainassa ihan tässä hiljattain. siinä oli muuten kanssa tosi ihana tunika! Ajattelin ostaa jotain vaaleanpunasävyisiä lankoja ja väsätä sellasen.

Ranu kirjoitti...

Ihanat, olen kaipaillut itselleni jotakin vastaavaa talvella hameen alle =) Kukka on hurjan söpö!

Estetiina kirjoitti...

Moi, Ranu :) Mulla on kanssa suunnitelmissa tehdä itsellenikin villapökät. Syksyllä ilmestyneessä Neulekirjassa Tähkäpää ja muut lempineuleet on ihana villahousumalli aikuiselle ja ajattelin toteuttaa sen vaaleanpuna- valkoraidallisena. Langat tosiaan on vielä lankakaupassa, mutta äkkiäkös tästä sinne hilpasee...