tiistai 4. tammikuuta 2011

Ei tullu neulomisjuttua tästä...

...Sillä UBS- kaapeli ei suostu toimimaan vaan koko ajan vilkuttaa vaan virhettä. Höh. Josko huomenna sitten vaikka, paremmalla onnella!

Nämä vuoden ensipäivät on tuntuneet ihan kummallisilta, sillä mikään ei ole mennyt pieleen sen suuremmin. Mitään suunnattomia laskupommeja ei ole pudonnut postilaatikosta ja kaikki ollaan oltu terveinä.

 Mä kävin eilen ja tänään ohjaajien opena mun ikivanhalla entisellä duunipaikalla ja voi että, miten oli mukavaa. Suunnittelemani tunnit meni vallan kivasti ja toivottelivat vielä tervetulleeksi uudelleen ja keikoille myöskin :) Ja sitten; uuden työpaikan esimies soitti. Ja hän vaikutti taas yhtä mukavalta kun aina ennenkin. Maanataina mennään sorvin ääreen ja ensimmäiset päivät on ihan perehdytystä. Siellä on ihminen meitä vastassa ja hän sitten neuvoo, mitä ja miten tehdään. Ja sitä perehdydystä kestää useamman päivän. Luksusta!

Ajattelin juhlistaa uutta duunipaikkaa uusilla kengillä. Onks nää ihan tyhmät?

Minusta nuo olisi niin tosi söpöset. Ja sitten voisin tehdä noidin sopivan jonkin pitkän helminauhan, johon laittaisin henkilökortin ja jotain muta nippeleitä. Olisko paha?

Kun kerran "pääsin yksin" keskustaan kerrankin, niin pitihän sitä kiertää vähän vaatteitakin katsomassa. Ehkä voisi vähän ostellakin, sillä ensimmäistä kertaa elämässäni joudun käyttämään duunissa omia vaatteitani. Ohhoh...

                                                       734103
                                    Tätä voisi käyttää kesällä jonkin topin kanssa...
                                                               789529
                                                                           750281 
                  Eikai ole neulojan suurin häpeä, jos kaulassa olisi kankainen huivi itseneulotun asemesta ?

                                                                        733931
                                                           Tunika vois olla kiva pillifarkkujen kanssa.

5 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Ei lainkaan pöhköt kengät, kerrassaan ihanat ovat, mene ihmeessä noilla töihin ! Ja Onnea uuden työn johdosta :)

Kiva hamekin, oikein nätti. Ja niin, onhan se vähän kyllä sellaista että "pitäis" olla neulottu huivi kaulassa, eikä kankainen. Musta joskus tuntuu myös etten "voi" ostaa neulepuseroa, ko se pitäis itte tehdä... Mutta lopulta: tee niinkuin itse tykkäät :) Oma valinta ja oma asu. Neuletta tai kangasta - pääasia että itse viihtyy itsessään...

-M kirjoitti...

HYVÄ LODE! Viimevuosi oli kyl teillä(sulla) niin tuskanen et oot kyllä ansainnu ainaki viistoista hyvää!
Mäki kuolaan tota hamosta! ihana. Mistä niitä saa?
ARVAA! mullapa onki ens tiistaina työhaastis!
nb?

Estetiina kirjoitti...

CherryKirche: Kiitti :) Olen ihan innoissani menossa uuteen duuniin. Niin jännää ja niin kivaa! Uusiin hommiin uusin askelin?

En taida mennä ostamaan huivia. Ei vaan pysty. Sama juttu on muuten lasten pipojen kanssa :)Kauppojen pipohyllujen edessä pähkii, että äkkiäkös tuollaisen itse tekee.

-M: Noita hameita saa kappahlista. Hei, onnea tuota työhaastattelusta! Pidän peukkuja! Olkoon voima kanssasi. Neulebileet käy oikeastaan nilloin vaan. Ti iltana mulla on treenit 20-21 mutta muuten ei pitäisi iltaisin olla mitään kummempaa.

Tiina kirjoitti...

Onnittelut uudesta työpaikasta! Uteliaana tietysti kyselen, että mihinkäs olet menossa. :)
Niin ja hienot sivut sulla! :)

Estetiina kirjoitti...

Moi, Tiina. Kiitti kehuista :)
Menen tutkimushommiin, heti maanantaina. Jänskättää!