sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Sunnuntaikirppuilua

Olipas mukava sunnuntai :)

Kävin aamupäivällä kirpputorilla, joka yllätti tälläviikolla tosi iloisesti. Shoppailin omilla ja lainarahoilla isot kasat vaatteita itselleni ja molemmille tytöille! Tein tosi hyviä löytöjä pikkurahalla. Pian tää juttu kääntyy tietysti niin, että mulla on niiden liian pienten vaatteiden lisäksi myös kaksi kaapillista sopivia vaatteita ja itselleni hankin vaatehuoneen...

Seurailen jonkin verran tyyliblogeja, vaikka en ole varma, pidänkö niistä vai en. Taidan silti sortua jossain mutkassa itsekin kuvaamaan tänne päivän asuja. Ihan vaan huvikseni!

Mulle toppi, hameita (mahdun kokoon 34! ), tunika ja pusero...
Voi joskus ostaa villapaidan valmiina, vaikka himoneuloja olisikin... Mulla on kesän tavoitteena hankkia itselleni ensi talveksi LÄMPIMÄT vaatteet!
Keräilen Paul Frankin t- paitoja, Tässä yksi lisää kokoelmaan :)

T- paitoja tytöille kesäksi. Karkkiväreissä tietenkin ;)
Uikkari pienemmälle...
...villatakki
...biker- tyylinen farkkutakki

...Isommalle hameita
tää setti on niin mun suosikki!

...mekko (kuva ei tee yhtään tälle ihanuudelle oikeutta!)
...ja ensimmäinen talvivaatesetti Pienemmälle ensi talvea varten!

Kyllä tuli hyvä mieli löydöistä! Kierrätys on kivaa ja ennenkaikkea kannattavaa, varsinkin kun tykkään, että tytöillä on vaatteita runsaasti, kun ovat aikas sottaisia tyyppejä molemmat. Varsinkin pienemmän kohdalla voi laskea, että kulutus on tahtia vaatekerta/ ateria. Olis siinä äipällä hymyssä pitelemistä kun kaatuis mustikkasopat kauhean kalliin uuden merkkivaatteen päälle... Mutta nyt mä olen ostellu niitä merkkivaatteita käytettynä, niin ei tirahda kyynel miin herkästi ;)

Söpöstely on mulla varhaislapsuudessa opittua. Äiti (joka siis on itsekin aika kunnioitettavan aktiivinen vaatebongari) kertoi, että jo silloin kun mä olin tarhassa niin tarhantädit oli päivitelleet, että kun tuo teidän tyttö on aina niin puettu...No, nyt mä itse pynttään tyttäriäni ja tarhantädit ihastelee mun lasten vaatteita. ympyrä on sulkeutunut... 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Epistä!! Mun täytyy pinnaa duunista et pääsen myrtsiin!!
-m