perjantai 9. huhtikuuta 2010

Päivä kaksi


Napsin nyt toista päivää kuvitteellisia vaaleanpunaisia positiiviuuspillereitä. Yritän tietoisesti ajatella mukavia asioita ja olla myönteinen. Ei tästä mitään tule, jos jatkuvasti syyttelen itseäni kaikesta, miettii mitä olisi voinut tehdä toisin yms. Tulee mitä tulee. Yritin parhaani, ettei mitään kurjaa olisi päässyt tapahtumaan, mutta tälläkertaa hyvä yritys ei riittänyt. Niin voi käydä. Elämä on.
Olen joutunut pitämään urheilusta taukoa, mutta onneksi voi neuloa :) Tämä vaaleanpunainen käärylä on suuri ylpeyden aiheeni, kunhan vaan valmistuu...

Käärylän alkuunsaattaminen vaati jälleen 6 purkamiskertaa, kunnes kyselin neuvoja eräällä neulojien nettipalstalla. Sieltä sitten sain vinkkejä tuohon lankavalintaan ja johan alkoi puikot suihkia :) Vaikeuksien kautta voittoon.

M:n kanssa vietämme langatonta huhtikuuta. Ei, en ole langennut.. Hyvä minä! Mutsi laittoi mulle mukaan pussillisen karkkivärisiä banbulanganjämiä, joista saa vaikka mitä ihanaa! Ajattelin, että noista ihanuuksista saa ainaskin tytöille muutaman pipon, itselle voisin tehdä kesäiset unisukat. Ja tietysti jatkan tuota vaaleanpunaista unelmaa... Ja uskaltautuisinkohan kokeilemaan haarukkapitsiä? Kokemuksia?

Hyvää viikonloppua toivoo mummo kiikkustuolissa <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile ihmeessä haarukkapitsiä, se on helpompaa kuin miltä näyttää.

Nostan hattua langanostolakossa pysymiselle. Itse aloitin vuoden alusta lankadieetin joka repsahtikin ahmimiseksi. Ylipainoa on kertynyt...

Anonyymi kirjoitti...

voi ihanuutta! mummo kiikkustuolissa!! mikä tuo mystinen pyörylä onkaan?
ps. nättimys ekassa kuvassa <3
-m