perjantai 24. kesäkuuta 2016

Heleät juhannussukat

 
Naisihmisellä pitää olla pitsisukkia. Varsinkin keskikesän juhlan aikaan. Jolloin kaikki muut viettävät idyllistä juhlaa jossain somassa mökissä leppoisasti grillaillen. Me vaan ollaan kotosalla. Pissatetaan koiraa. Se saa juosta ilman remmiä kun ketään ei näy missään. Katsotaan Poutapilviä ja lihapullakuuroja. Syödään jauhelihakastiketta.  Esiteini uhmaa ja aikoo tehdä tuhmaa. Kahvitellaan. Ja minä panen elämän risaiseksi ja tilaan maksullisia neuleohjeita ravelrystä. Että niin rankaksi on elämä mennyt.
 
Viime juhannuksena olin töissä. Satoi rakeita. Myötäelettiin kollegan tuoretta rakkaustarinaa (onnea!) Tehtiin ehkä maailmasta taas vähän parempi paikka jollekin. Taisin neuloakin.
 
Tämän juhannuksen sukat on Anne Hansonin suunnittelemat Veil of rosebuds. Ohje on kirjassa The Kinitter`s book of socks. Koko kirja on karkkipäivä silmille.Voisi neuloa tai ainakin kokeilla kaikkia malleja!
 
Lanka on Novitan nallea, sävy taitaa olla viime Jäätelö joka oli myynnissä muistaakseni viime kesänä. 
Onnellista Juhannusta!2 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Kiva sukat!

Nauratti. Teillä on paljon riehakkaampi juhannus kun meillä, kun tän katon alta puuttuu se teinikin... Vaan tämä on just sitä parasta, kun huomenna odottelee työvuoro.

Estetiina kirjoitti...

Mulla on duuniruoska vasta maanantaina :)