perjantai 3. huhtikuuta 2015

Vihertää

 
Kevään koittaessa minäkin olen taas kaivautunut kolostani interneetin tällepuolen. Puikot on suihkinut- pääasiassa työajalla- suunnilleen sukkapari per vuoro tahdilla. Jos siis on ollut rauhaisaa ja valtakunnassa kaikki hyvin!
 
Alkavan kevään kunniaksi tilasin Niina Laitisen ihan itse suunnitteleman Taimitarhan kevät Lil´ spring collectionin ja nämä sukat ovat malliston Growing socksit. Lanka on seiskaveikkaa ja sitä meni vähän vajaa kerä. Väri on muistaakseni muutaman vuoden takaista Marttojen kampanjavihreää. Olin sitten jostain syystä hankkinut sitä aikanaan useamman kerän. Mitähän lie suunnittelin siitä tehdä...? Yhtään ei nyt päässä tuiki.
 
Kokoelman löydät täältä. Ohje on maksullinen ja suomen kielellä. Se on sijoitus. Suosittelen lämpimästi.
 


 
 

 
En tiedä, olenko keski- ikäistymässä vai mitä, mutta tänä keväänä olen innostunut kukkien kasvattamisesta ikkunalaudalla ja suunnittelen ihan oikeasti tekeväni parvekkeelle kesäksi kaupunkiviljelmiä. Koska en ole ennen juurikaan mitään kasvatellut, olen aloitellut helppohoitoisilla kasveilla. Ja katsokaas- sitruunassa on taas uusi ihanan tuoksuinen kukka ka kumkvatista tulee varmaankin muutama ihan oikea hedelmä. Mahtavaa! 
Tässä olisi inspiraatiokuva. Ei. Minua ei inspaa kauniisti toisiinsa sointuvat vanhat puutalot vaan raaka realismi. Lankahamsteri on taas ollut uuttera ja keräillyt koloseensa kaikenlaisia oikein somia keriä.

...ja kun äiti viettää aikaa puikkojen parissa, lapset viettää laatuaikaa omissa hommissaan...
 
Ihanaa perjantaita!

8 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Kauniit ovat sukkasi . Tykkään itsekin vihreästä.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos Pirena! Kerällä tuo lanka näytti tosi ärtsyltä mutta sukissa ei lainkaan :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat sukat.
Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

Pehmusen Neuleblogi kirjoitti...

Kauniit keväiset sukat! Ostin itsekin tuon ohjekokoelman ja sormet syyhyää päästä aloittamaan, mutta ensin isommat työt saatava valmiiksi. Kiva nähdä muitakin kuvia kuin malliston omia :)

Estetiina kirjoitti...

Enkulin käsityöt: Kiitos 😊 Hyvää pääsiäistä sinulle 🐰

Pehmusen neuleblogi: Kiitos 😊 Mä kanssa kaipailen malliston sukkien kuvia, en ole niitä vielä oikein löytänyt. Mutta varmaan niitä alkaa pian tulla!

MiunMaun kirjoitti...

Ihania lankapalleroita. Tuollaisen kuvan voisi laittaa vaikka tauluksi!

nätti rätti kirjoitti...

Haa, tuohon värikkääseen kerälaariin voisi heittäytyä värikylpyyn!

Estetiina kirjoitti...

Miunmaun: No niimpäs voisikin! En tullut ajatelleeksikaan moista. :D

nätti rätti: Molskis :)