maanantai 5. tammikuuta 2015

Vaihdoin villasukat koukkuun.

 
Neuloin taas yhdet Kai Mei- sukat, jotka pääsivät suoraan puikoilta uuteen kotiin. Nämä ovat kolmannet laatuaan. Neljännet ovat puikoilla. Ajattelin, että ne jäisivät mulle itselleni. Tai sitten ei jää. Mukava on ilahduttaa kanssaihmisiä villasukilla. Nyt vaan tässä pähkäilen, että kehtaako kellekään antaa pyytämättä lahjaksi itsetehtyjä tiskirättejä? Tekis vaikka useamman, oikein soman. Pakkaisin ne johonkin kauniiseen rasiaan.

 
 

 
Vaihtariksi villasukista sain ylläriksi suuren koukun. Kymppikokoa. Harjoittelen tällä virkkaamaan mattoa trikookuteesta. Jos (KUN) matto joskus valmistuu, olen siitä ihan tavattoman ylpeä. malli on se helppo, mitä porukka on paljon virkannut. Ja virkkaa mennen tullen sekä aina siinä välissä. Se on mulle iso juttu, sillä tieni virkkauksen perussilmukoiden osaamiseen on ollut takkuinen.
 
 
mukavaa maanantaita Sinulle.
 4 kommenttia:

Pakkoneulootikko Heltsu kirjoitti...

Kauniit sukat! Ja itselle kyllä aina kelpaisi uudet kivat siivouspyyhkeet ja lähipiirissäni sama juttu eli kyllä voit antaa lahjaksi ainaki mun mielestä:)

Estetiina kirjoitti...

Moi Pakkoneulootikko ja kiitos kommentista :) Kyllä mä taidan tehdä lahjaksi lasipurkkiin rättejä. Teen vaikka vielä kylkeen tarran jossa lukee rättihilloa tai rättisäilykkeitä. Eihän siitä voi loukkaantua?!

Pakkoneulootikko Heltsu kirjoitti...

Aivan mahtava idea viel toi rättihilloa/-säilykkeitä :) persoonalliset lahjat on aina niin kivoja ja varsinki ku siit näkee et toinen on nähny oikeesti vaivaa sen eteen :)

Estetiina kirjoitti...

Mä kanssa tykkään tosi paljon itsetehdyistä lahjoista :) On kiva saada jotain ajatuksella tehtyä.