sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arki 2/5


 
Nainen. Nainen! NAINEN!
 
Eikai sinun kodissasi vaan kuunaan, ikipäivänä näytä tältä?
 
 Eikai lattialtasi vaan löydy hiekkaa, villakoiria ja eilisen, itseleipomasi leivän murusia?
 
No, minun kotini lattialta löytyy kaikkia edellämainittuja, paitsi niitä itseleivotun leivän murusia, sillä en leivo leipää itse. Kun en ehdi. Enkä oikein edes osaa.

 
 
 
 
 

 
Siis taistoon pölyä, pahuutta ja saastatauteja vastaan. Latasin aseeni. Valjastin armeijan( eli meillä lapsetkin joutuu osallistumaan kotitöihin).
 
Muutaman tunnin kiivas taisto päättyi SankariÄidin Suurvoittoon. Talossa on taas muutaman tovin puhdasta. Kunnes taas vihollinen hyökkää tänne onnen, rauhan ja leppoisan tyyneyden tyyssijaan.
 
 
Armeija marssii vatsallaan, myös siivousarmeija. Tein sotureille jauhelihakastiketta ja makaroneja. Ne eivät ole luomua, vaan ihan automarketista himaan roudattua tarjouskamaa. Mutta hyvää :)


 
Kesäheinän askartelema Musta Kissa pääsi keittiökissaksi ja tästä näppäräsorminen hännänleikkaaja on kovasti ylpeä.
 


                                    Mitä sinulle kuuluu?

5 kommenttia:

Heidi Y. kirjoitti...

Oi, ihanaa kun jonkun muunkin kotona näyttää välillä nurkissa tuolta :D Meillä pyörii jatkuvasti karvapalleroita pitkin lattiaa, koska toisesta koirasta ja kissoista lähtee karvaa niin paljon. Vaikka ois just harjattu :D

Estetiina kirjoitti...

Heidi Y, KohtalonSisko :D Meillä on kanssa koiralla myös karvanlähtöaika. Sain vaan paremmat kuvat pälypalleroista.

Ensin mietin, olisinko laittanut kuvat myös siitä, kun tuholainen levitti vauvatalkkia koko kämppään kun oli omatoimisesti vaihtanut sitäennen vaipat itselleen...

Heidi Y. kirjoitti...

:D Haha! Kerrottakoon, että meidän toinen koira (josta siis karvaa lähtee, toisesta ei lähdekään, kun on nypittävä) on arktinen vetokoirasekoitus, joten sen pohjavillan määrää voit vain kuvitella.. ;) Ja kissojen karvat on ihmeellisiä, kun ne jää leijailemaan ja niitä on myös pöydillä...

Olisit vaan laittanut kuvan vauvatalkilla koristellusta kodista ;)

affen kirjoitti...

Ihanan rehellisiä arkipäivityksiä!!! Tunnen niiiin voivani samaistua näihin :D!

Estetiina kirjoitti...

Kiitti, Affen :) Mä ajattelin, että mitä mä nyt alan tänne hienostelemaan yhtään mitään. Tällästä tää nyt van on. Ja mun mielestä ihan kivaa :)