sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mun piti mennä lenkille mutta...

...siis aamusta kympin maissa (tai mullehan se on jo puolipäivä kun heräämisaika on 05) lähdin nukutuskävelylle rattaiden ja Paavon kanssa. Huomasin lyhtypylväässä mainoksen pihakirppiksestä. No, sehän oli  ihan reitin varrella... 
Ja mä olen niin onnellinen ja tyytyväinen! Kannatti mennä. Katsokaa nyt mitä kaikkea mä sain kympillä. Siis kaikki yhteensä kympin! En edes malttanut silittää ja pestä näitä ennen hehkutusta ja nää näyttää näissä kuvissa ihan rytkyiltä mutta oikeesti ei oo. Tuossa on kaksi ihanaa mekkoa, toppeja, sortsit jotka saattaa kuitenkin olla mulle liian nuorekkaat ja täydellisesti istuvat farkut sekä takki, joka sopii just hyvin monenekin huivin kanssa. Brad Pitt on kanssa samaa mieltä. Tai ainaki mä luulen niin.
 
***
 
Muuten ei kuulu kummempia. Töissä olen sillontällön käynyt lastenhoidon lomassa, jumppaamassa ja vähän neulonutkin tai siis aloittanut vaikka mitä ja sitten jättänyt työn muutamaa silmukkaa vaille valmiiksi ja jatkanut uutta putkeen. Täytyy ryhdistäytyä ja tehdä nuo keskeneräiset valmiiksi. Vaikkei osaa niistä toivottavasto tarvitse enää ennen ensi syksyä!
 
***
 
Tervetulotoivotukset uusille lukijoille :)
 
 

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hienoja kirppislöytöjä,ja tosiaan halvalla! :)

Estetiina kirjoitti...

:) Eiks olekin ! Oon niin tyytyväinen.