sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Päivien viemää
 Tässähän sitä olisi kuvakavalkaadia mun tämänhetkisestä elämästä- siis ihan arkista. Tavallista, ajoittain tylsää ja pääosin turvallista. Keskinkertaisuutta ja keskiluokaisuutta- oikeastaan mahtavuutta :)

Siitepölykausi yllätti tänä vuonna oikein kunnolla- viimeviikolla jopa langat alkoi pärskityttää. Ja ihan pikkusen vaan kun pöyhin kankaita niin johan alkoi taas silmät valua. Kauheaa! Olin jo huolissani, että joutuuko lankaholisti totaalikieltäytyjäksi. Onneksi eilen alkoi helpottaa. Ihan pikkuisen tuossa tovi sitten neuloa nipsuttelin ja villa on enää se, joka kutittaa nokkaa. Kyllä tää tästä vielä neuleiloksi muuttuu.Muffeeli odottelee. Onneksi on tulossa pitkä ja ihana lämmin kesä niin ei tarvitse kiirehtiä.


Olen niin ylpeä, että puikot on järjestyksessä. Tai ainakin helpommin löydettävissä.
Onnellista sunnuntaita! <3

3 kommenttia:

-M kirjoitti...

mmmmmm...vähänkö rupes tekee mieli lettuja :P Täällä on kans helpottunu allergiat. Toi ei oo enää yhtää nii tukossa, se yks sadepäivä varmaan auttoi asiaa.
Neulottaisko taas, sitte ku ei villa enää aivastuta?

ps. vika kuva on niin ihana

KahviKaneli kirjoitti...

Taidan ottaa mallia sinusta ja laittaa puikot purkkiin. Nyt ne ovat hujan hajan missäkin. Virkkuukoukut ovat sentään yhdessä paikassa = pussukassa, mutta se pussi on jo liian pieni, joten ei siitäkään löydä mitään oikeastaan..parempi olisi lasipurkki niillekin.

Näppi kirjoitti...

Siitepöly on tänä kevväänä ollu tosi paha, mulla on oireita tullu ihan mahoton kaikesta. Aikasemmin oon pärjänny, mutta nyt olo on kaamea koko ajan. Mä siirryin neulomaan puuvillaa kun villakin aivastuttaa nyt ja sai silimät ja nenän vuotamaan.

Ihana kuvakavalkadi!