perjantai 20. huhtikuuta 2012

Mörköset


Mulla oli tarkoitus ja aikomus viettää rentoa äitiyslomaa ilman vauvaa niin kauan kun vaan mahdollista, mutta suunnitelma vesittyi pahemman kerran. Eka olin saikulla jolloin ohjelmassa oli lähinnä vuodelepoa ja keinutuolissa istuminen ja neulominenkin oli "liian rankkaa". Hih. Niin se vaan joskus menee. Vaikka voikin olla ihan näpsästi spinningissä 5 tunnilla peräkkäin niin "mummostelu" jopa oli liika. No, päivän olin sitten äitiyslomalla ennenku poika syntyi. Tehokasta, eikös vaan..

Nyt näitä mun aloittamia neulomuksia alkaa sitten verkalleen valmistua. Toivottavasti mörkölapasia ei enää tänä keväänä tarvitse, ovat sitten ensi syksyä vasten jo valmiina.
Lapaset on suunnitellut Jenni Peltomäki ja ohjeen saa ravelrystä. Violetti lanka on Novitan woolia. Mörkö ja lumihiutaleet on jotain alpakkalankaa.  


Sateesta huolimatta, mukavaa perjantaita! Muistakaa ottaa rennosti.

5 kommenttia:

-M kirjoitti...

Tumpuista tuli hieeeenot! Kundi on niin suloinen

Laura kirjoitti...

Hän on kyllä niin ihana :) Ja lapaset on hienot!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos -M ja Laura!

-M kirjoitti...

Mun täytyy alkaa opettelee lapasten tekoa. Mulla oli tänään vappupiknikillä möröt kätösissä hetken ja ne sai suurta ihailua osakseen!

Estetiina kirjoitti...

Opettele vaan, ei se ole yhtään vaikeaa! Mukavaa, että mörköset oli hyvöt ja ihailu on aina hyvästä ;) Jos pikniktyttöset tykkää neulomisesta niin mörköjen ohjeen saa ravelrystä ihan ilmaiseksi. Ja ovat mukavat ja nopsat neulottavat.