sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kätevien käsien kämmekkäät


Tein ihanan työkaverin näppejä lämmittämään kämmekkäät.

Meinasi ihan tulla suorituspaineita, koska myös hän on tiettävästi taitava käsistään. Ja aina ja jokakerta kun neuloo jollekin toiselle tulee jotenki sellanen alemmuudentunne ja alan ajatella, etten sitten kuitenkaan kehtaa antaa näitä kenellekään. Mahdolliset virheet ja stiplut paistaa kun huutomerkit. Mutta aikuisten oikeesti kun itse saa lahjaksi tai muuten vaan jotain itsetehtyä kiinnittääkö kukaan tarkkaan huomiota mahdollisiin virheisiin jos niitä ylipäätään on? Mä en itse ainakaan tee niin koska olen niin tohkeissani ja onnessani siitä, että joku on tehnyt mulle jotan omin käsin :)

Kämmekkäiden malli on Andrea´s mitts ja lankana käytin jotain viimekesän Karnaluksin reissulta ostettua merinoa. Molemmista 50 gramman kerästä jäi suunnilleen puolet jäljelle.
Aika söppikset näistä omasta mielestäni tuli. Tykkään kovasti kämmensuiden pitseistä jotka neulottiin poikittain ja sit vaan napattiin siitä silmukat neljälle puikolle ja neuloa nipsuteltiin menemään raitoja.
Vaalikahvin kaveriksi leivoin muffinsseja (mitäpäs muutakaan). Kokeilin tälläkertaa minttusuklaisia versioita. Harjoittelin samalla ilmeisesti tällä viikolla koittavia HC leipojien kekkereitä varten...


Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Ihanat pitsikämmekkäät. Ruskea ja vaalenapunainen sopii hyvin yhteen.
Minä en ainakaan tutki toisten käsityöläisten "mahdollisia" virheitä, enkä niitä huomaisikaan, olisin ja olenkin ollut vain tosi ilahtunut ja mielissäni, jos joltakin olen jotain käsintehtyä saanut. Jopa jokajouluiset itsetehdyt joulukortit ilahdutaa. Oikein odotan aina, kun tiedän yhden tuttavaperheen aina tekevän itse kortit, niin oikein odotan, että mimmonen kortti tänä jouluna tulee :o)

Inka kirjoitti...

Suloisen kauniit kämmekkäät :).

berenike kirjoitti...

Onpa ihanat kämmekkäät, niin naiselliset!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista, Ihanaiset!

Yllätyksen saaja ilahtui kovasti ja on kulkenut työpaikalla muutaman päivän kämmekkäät kädessä :) Kotiin niitä ei kuulemma voi viedä, sillä ne katoaisivat tyttären matkaan alta aikayksikön. Kuulemma muillekin saa ihan mistä syystä vaan tuoda jotain kivaa...