sunnuntai 16. lokakuuta 2011

No moikka!

Täällä ollaan taas, pitkästä aikaa :)

Ei ole huvittanut juurikaan neuloa ja kaikki mitä olen vähän yrittänyt tehdä, on tullut puretuksi. Esimerkiksi  keltainen neuletakki oli ehtinyt edetä jo kainaloihin asti, kunnes huomasin siinä senverran stipluja, että vaihtoehtoina olis ollu roskis tai purku. No, mä valitsin sen purkamisen. Ehkä jatkan sitä jonain päivänä kun olen taas reippaammalla tuulella taikka sitten en. Elämästä kun ei koskaan tiedä. Myös sen olen saanut viimeaikoina kokea, mutta ei nyt siitä sen enempää. Ehkä joskus toiste sitten.

Yksi juttu, josta olen ihan sairaan ylpeä on, että olen alkanut raivata todenteolla tätä kämppää tyhjemmäksi. Mulla on tapana kerryttää nurkkiin vaikka mitä kampetta ja rompetta. Ostin sitten reippaana tyttönä mustia jätesäkkejä ja kovetin mieleni. Turhat veks, tarpeellinen saa jäädä. Rämät huonekalut laitoin kiertoon. Tai siis ajattelin, että roskikseen ne varmaan menee ja soittelin Työ& toiminta- yhdistykseen. Sieltä tulikin ihan muutaman päivän varotusajalla kaksi riuskaa miestä kamppeita hakemaan ja ilokseni ne menikin kunnostukseen ja koko lysti maksoi vain 26 euroa! Kivaa! Eli jos olette pääkaupunkiseudulla ja  nurkkiin on kertynyt tukia huonekaluja niin ottakaahan tuohon yhdistykseen yhteyttä :) Suosittelen! Sitten jon ne tyypit katsoo, ettei huonekaluista ole mihinkään niin ne perii vielä kierrätysmaksun, joka on 15/ tavara. Ei paha sekään.

Tyttöjen pienet vaatteet vein kirppikselle. Eilen iltapäivällä järkäilyn jälkeen paikka näytti tältä:


Onko paha? käyn tänään taas järjestelemässä ja lisäilemässä tavaroita.

Toissaviikolla pääsin Pikkusisaren siivellä muotiviikoilla. Vaikka vaatteista kovasti tykkäänkin niin en ollu koskaan ennen tätä käynyt muotinäytöksessä! Oltiin torstaina ja silloin siellä oli Seppälän näytös ja ennakkona niiden uutta juttua, Paola Suhoselta tulee niille mallisto joskus loppusyksystä. Aika hömppää tää mun nurkkien-ja-kaiken-muun raivausinto; eka nurkat tyhjäksi ja sitten uusia kamppeita shoppailemaan.

Shoppailusta tulikun mieleeni; käyttekö paljon kirppiksillä? Mitä ieltä olette, voiko kirpputorilla överishoppailla? Kun mä olen tullut siihen tulokseen, että KYLLÄ VOI. Vaikka kuinka saisi edullisesti niin silti voi ostella liikaa- ihan liikaa. Olen nyt siis kahden päivän aikana kantanut kiertoon kirpuille neljä IKEA- kassillista tavaraa niin siltikään tyttösten vaatekaapit eivät paljoa näytä vajuneen. Ja niitä vaatteita on myytykin sieltä jo melko paljon. Vaikka hinnat on ollu ja on nutkin euroa ja kahta (joistain tietty enemmän) niin kauhistuttaa laskea, kunka paljon rahaa olen syytänyt "periaatteessa turhaan". Kauheeta. Pikkupurosta on tullut joki. Nyt julistan itselleni kirpparishoppailukiellon. Ennen helmikuun loppua en saa ostaa YHTÄÄN MITÄÄN. Mitenköhän kauan tää päätös pitää? Vai pitäiskö ajatella niin, että jokainen päivä on voitto?"Älä sinä s... ä.... joka asiasta lussuta" sanoi mussu.

Muistakaa naiset, ÄLKÄÄ LUSSUTTAKO.

TSEMPPIÄ!

 

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa hieno kirppispöytä ja minäkin övershoppailen usein. Mahtava ilme sinulla.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, kohtalontoveri! Mun on kyllä ihan pakkopakko päästä eroon överishoppailusta kirppiksellä. Täällä on niin joka nurkka täynnä kaikkea ja en varmaan ikinä ehdi käyttää kaikkia ostamiani vaatteita. Täytyy varmaan laittaa uudelleen kieroon tai jotain.