torstai 1. syyskuuta 2011

Syyskuun ensimmäinen pipo

Moikka taas pitkästä aikaa! Onhan ihmeellistä, että tilastojen mukaan täällä on joka päivä kävijöitä vaikka en olekaan reiluun viikkoon päivittänyt yhtään mitään.

Miten teillä on syksy lähtenyt käyntiin? Mulla lähinnä perheenjäsenten kuikutteluja kuunnellessa. Toki mulle saa sydäntään purkaa, mutta nyt alkaa olla eväät syöty. Jotain kivaa mullekin olisi kiva. Taikka vaikka kiitosta. Mutta kans kittiä. Ehkä sitten seuraavassa elämässä. Nyt tarttee vaan arvostaa tätä omaa rooliaan tunteiden containerina. Hih! Kuulostaa pätevältä :)

Kun helteet hellitti, olen alkanut taas neuloa. Pahana tapana mulla on aloittaa sitä sun tätä ja neuloa jonkin matkaa ja sit taas vaihtaa uuteen kun edellinen on kesken. Tavoitteena jossain vaiheessa mulla on täydellisyys; eli aloitan yhden homman jonka neuloa nipsuttelen alusta loppuun ja sit vasta aloitan uuden mutta nyt olen tyytyväinen kohtuullisuuteen. Korkeintaan 3 neuletta saa olla kesken samanaikaisesti. Yksi telkkarineule, yksi "meditaationeule" ja site joku vapaavalintainen juttu.Viimeistelin Irina Dmitrievan suunnitteleman Daisy Hat- pipon. Ohje maksaa muutaman dollarin ja sen saa omakseen Ravelrystä. Lankana käytin Dropsin ihanaa alpakan ja silkin sekoitusta. Yksi kerä riitti reilusti. Toinen kerä jäi vielä jemmaan ja siitä vosi tehdä kämmekkäät kun tuo lanka on niin ihanan tuntuista.


Tukka on kasvanut kesän aikana kauheesti. Taidan säästellä vieläkin kampaajarahoja johonkin muuhun tarkoitukseen ja saa tukka kasvaa edelleenkin.Liitutaululle on kiva piirtää.

Tässä kuvassa on äiti ja Emppu. Molemmilla on patit päässä. Äiti pitää Emppua kädestä kiinni.


Onnea on hattivattiuimarengas!
Tehkää tänään jotain kivaa- mää menen spinningiin!

Tervetuloa lukijaksi, Sadelma!


8 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kylläpä on kiva pipo. Ihmettelin tuossa miten nopsaan tukkasi kasvaa. Mitä teet että saat sen noin kasvamaan? Mahtava tuo piirrustus. Patit päässä ja kaikki.

Sadelma kirjoitti...

Kiitos tervetulotoivotuksesta! Ja ihana, ihana pipo!

Sanna kirjoitti...

Todella kaunis pipo! Värikin on ihana. Tämä ohje pitänee hankkia.

Maritta kirjoitti...

Ihana pipo ja väri on niin kaunis :D

Kyselit niistä lapasista ja sitä novitan ohjetta käytin 110 cm:lle mutta tein 3 mm puikoilla 3½ mm sijaan ja sopivat tuli :D

Unaja kirjoitti...

Aivan ihastuttava pipo. Tutulta kuulostaa keskeneräisten neuleiden dilemma. Itselläni vain meinaa käydä niin, että valtaosa töistä jääkin keskeneräisiksi tai vähintää valmistuu vasta "väärällä kaudella", esim pipo kesällä tai lasten neule lasten kasvettua jo ko koosta ohi.

Estetiina kirjoitti...

Suurkiitos kaikille kommentoijille :) Ihanaa!

Enkulin käsityöt: En mä tuolle tukalle mitään tee, pesen ja kampaan. Viime synnytyksen jälkeen se tippui melkein kokonaan pois mutta nyt on jo tullut takaisin :)

Sadelma: :)

Sanna: Hanki ihmeessä! Tuo pipo oli myös joutuisa neuloa ja ohje tosi selkeä ja looginen. Pipo on hyvän tuntuinen päässäkin, ei ihtään liian lörppö.

Maritta: Kiitos neuvoistasi! Lapasia on tulossa... :)

Unaja: Just tuollaisia mullakin on/ oli nutkissa pyörimässä. Ja sitten jotai virheen takia kesken jääneitä huiveja. Kyllä vähän sielua riipoi ne purkaa, mutta eipä sellaista neuletta tule ikinäkoskaan käytettyä, jonka kuvio on "liian luova"

Inka kirjoitti...

Oi kuinka kaunis pipo :).

Estetiina kirjoitti...

Kiitos, Inka :)