maanantai 20. joulukuuta 2010

Täällä ollaan!

Huhhuh. Viimein alkaa elämä helpottamaan. Kaamea selkäkipu näyttäis olevan tällä erää nitistetty, onneksi. Voi olla, että tämä episodi jää viimeiseksi laatuaan tai sitten ei. Jos ei jää, niin puukkoa tulee. Mutta se on sitten sen ajan juttu. Nyt voi nauttia :) Ja iloita siitä,että pian pääsee taas kuntoilemaan ja normaalin elämän pariin. Joulupukki tuo mulle ihan varmasti juoksutietsikan, jumppalipuille sain lisää käyttöaikaa ja saan vielä spinukengätkin. Hurraa!

Ainiin. Ja ilmoittauduin mä cityrunillekin...se on toukokuussa. Eli näitä liikkumishössötyksiä on täälläkin luvassa. Kaiken muun lisäksi.

Viikonloppuna tehtiin vähän jouluvalmisteluja. Löysin kaappeja siivotessani tämän ikivanhan pitsiverhon, joka oli mulla lapsena leikeissä. Ajattelin, että kun minusta tulee aikuinen ja  morsian, niin  tästä tulee huntuni. No, ei ole vielä tähän päivään mennessä morsiushuntua tarvittu, mutta olohuoneen ikkunaassa se on aika kiva.


Isompi tyttönen on syksyn mittaan innostunut askarelusta :) Ja ollaan jo harjoiteltu neulomistakin! Tässä tyttönen tekee rekeä prinsessa- lehden ohjeen mukaan. Siinä pitäis kuulemma pitää piparkakkuja. Niitä sitten jonain päivänä paistellaan.


                                                 
                                                          Pikkuneiti E on erityisen innostunut mammuteista. Jos hän saisi päättää, täälä raikusi Hevisauruksen huiiiisin hyvä biisi "Viiimeinen mammutti" aamusta iltaan. Ehkä välillä voisi katsella vaikka pari jaksoa Seikkailija Doraa, mutta sitten taas mammutti kehiin.Oi onnellista, kun tänään ostettiin kaupasta ikkunatussit, joilla voi piirtää. Keittiön ikkunaan mahtuu just hyvin viimeinen mammutti kukkakedolla syömässä spagettia. Ja hattivattiuimarengas. Upeaa. Ei paremmin voisi asiat olla.

Miksi jouluna pitäisi olla ikkunoissa vain tonttuja? Meillä on ainakin suurella tunteella piirretty mammutti.

Mä olen neulonut. Aika paljon. Laitan kuvia sitten joulun jälkeen. Kaikki sukulaiset saa minulta tänä vuonna pehmeän paketin :) Tai siis toivottavasti saa. Vielä on muutama pikkujuttu vähän rästissä, mutta vielähän sitä on aattoon muutama yö aikaa. Ehdin kyllä...


2 kommenttia:

AlleyCat kirjoitti...

No se on kiva, että olet selättänyt selkäkipusi :) Ja palannut piireihin ! Ja joulukin näyttää kaikelta osin olevan järjestyksessä, bra bra :)

-M kirjoitti...

Hei jee!! Päivityksiä!
Mulla oli kans suuret suunnitelmat tehdä kaikille kaikkee, mut ne vähän jäi.. (lue: haluisin itte pitää ne kaikki). Mitähän mammuuttiaiheista joululahjaa sille neiti Elle keksisi? Entäs M ?