lauantai 18. kesäkuuta 2016

Nyt on villiä...

 
Nyt on villiä- palasin taas bloggaamaan kepeän kahden kuukauden hiljaiselon jälkeen. Olisi ollut sanottavaa vaan ei tullut sanottua. Olisi ollut neulottavaa muttei tullut neulottua. Mutta nyt taas nousin lankalaatikostani kun uudestisyntynyt feenikslintu puikot kädessä!
 
Aloitin Villiviinit jo viime syksynä. Ne valmistui tänään. Sateisen lauantain iloksi. En ollut ennen tehnyt intarsiapitsiä ja ensimmäistä sukkaa neuloessani joutui rahtusen älyjumppaamaan mutta nopeasti tekniikka tuli tutuksi ja sukat valmistui joutuisasti- puolessa vuodessa. Tykästyin tähän malliin ja ajattelin näperrellä toisetkin. Ne saattavat valmistua nopeammin, sillä olen löytänyt mielestäni uudelleen neulomisen halun ja ilon.

 
 
Villiviinien ohjeen saa ilmaiseksi täältä:
 
 
 
En saata olla ottamatta kantaa päivän uutisaiheisiin.
 
P O L I I S I T
 
Sydämeni on puolellanne. Teette upeaa työtä. Kykynne kohdata ihminen on suurenmoinen. Ei niin suurta tai pientä asiaa, etteikö sen takana olisi kuitenkin arvokas yksilö. Aina voi auttaa. Aina voi osoittaa inhimillisyyttä ja valittämistä. Sanoa ystävällisiä sanoja. Olla läsnä.  Ojentaa nenäliina. Vilkuttaa pikkupojalle poliisiauton ikkunasta. Auttaa eksynyt esiteinari kotiin.
 
Kiitos.

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

Etkös sä alottanut nallesta samat joskus..? Mullakin nuo puikoilla. Jee.

Estetiina kirjoitti...

Juu. Aloitin. Mutku niissä oli niin hirveesti virheitä... Purkuun menivät.