sunnuntai 24. marraskuuta 2013

UUU beibe!




 Eiks olekin täydellisen karkkia lankaa? Ja sen nimi on vielä Megabeibe! Ostin langan Zeldalta, joka on tämän omin käsin värjännyt. Just näin namuset sukat pitää ihmisellä olla kun rämmitään marraskuun harmaudessa.

Sukkien malli on Fidji ja se löytyy Neulekirjasta. Tein nämä sukat 56 silmukalla ja lankaa kului noin 70 grammaa. Kun olen nyt tässä syksyn mittaan innostunut tekemään sukkia, mulla alkaa olla melkoinen läjä noin 30 gramman nöttösiä. Niille pitäisi keksiä joku kiva jämälankaprojeksti. tai sitten jos oikein reipastun niin teen niistä minikoisia vauvasukkia ja nakkaan läheideen synnytyssairaalaan, vauvojen varpaita lämmittämään.

Megabeibet veti puoleensa reipasta kuvausassaria, joka tunki varpaansa melkein joka kuvaan. Ja sitten vielä kiitteli- kiikki, hvää tuliiii! :D
 
Tässä vielä kuvakavalkadi kuvausassarista. Voikun saisi edes osan tuosta energiasta itselleen :)




                                           Ihanaa sunnuntaita!

lauantai 16. marraskuuta 2013

Mikään lukko ei ole säppi syntyessään.

Mulla on ollut ongelma. Ihailen kovasti Cookie A: n sukkaohjeita, mutta en vaan jotenkaan saa niitä tehtyä. Kaksi sukkakirjaa häneltä on, mutta olenkohan saanut tehtyä yhdet tai korkeintaan kahdet sukat niistä.

 Jossain rohkeuden ja pahan PMS- kohtauksen välimaastossa laitoin puikoille Kai Mei- sukat. Noudatin ohjetta ja kappas- jännittämäni jalkaterän yli poikittain kulkeva kuvio olikin oikein helppo ja looginen. Suorastaan selkeä. Jippii!




Tykkään!
Sukat istuu jalkaan tosi hyvin. Värikin on omasta mielestäni ihan jees, vaikka sekin tietysti alkuun mietitytti. Materiaali on näppituntuman mukaan villan ja nylonin sekoitetta. Tarkempaan en osaa sanoa sillä Tuholainen on hukannut vyötteen. Lankaa kului 74 grammaa.


Sukat naulassa.
 
Heti näiden valmistuttua laitoin puikoille uuden parin Kai- Mei- sukkia. Ettei vaan lumous haihdu...
 
Leppoisaa lauantaita Sinulle :)

tiistai 5. marraskuuta 2013

Pollari ja sen Pimu

Ajattelin neuloa joululahjat tänä(kin) vuonna. tai ainakin osan. Niin paljon kun kerkiän. Mutta se keksiminen on niin älyttömän vaikeeta! Ehkä teen vaan kuitenkin villasukkia kun niitä aina tarvitsee.

Pollari ja sen Pimu saa lahjaksi pariskuntasukat. Malli on vohkittu Love sockseista, jonka saa ilmaiseksi ravelrystä. Silmukkamäärät Novitan jostain yleispätevistä sukkaohjeista. Lanka oli Nallea. Mulla oli kerät sekä mustaa että valkoista ja ne riitti just kaksiin sukkiin. Taas lankavarasto laihtui muutaman sata grammaa. Hurraa! Ehkä kun pääsen eläkkeelle niin voin sitten samana päivänä käydä lankaostoksilla kun kaikki on loppu.

Tässä linkki ohjeeseen: http://www.ravelry.com/patterns/library/lovesocks




 
Sateesta ja tuulesta huolimatta- oikein sydämellistä tiistaita!