keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Virkkausta, villatakkisuunnitelmia ja neulomista

Päivän asu: Sunnuntaina kirpparilta bongattu kukkatunika ja caprit.

Mä olen löytänyt uudelleen kukkakuosit myös omiin vaatteisiin. Paha kyllä, ettei mulla ole mitään niihin sopivia neuletakkeja, jota tarttis jos on viileämpiä päiviä, takka syksykkä viimeistään. Yhdestä vanhasta Moda- lehdestä löysin muutaman mallin, joita olisi kiva kokeilla. Toisen voisi tehdä merinosta ja toisen vaikka alpakasta. Kuvissa olevat villatakit on tehty muistaakseni puuvillasta (?) mutta mitä sillä on väliä! Taas suunnitteilla olevien neulomisten määrä kasvaa, mutta sehän on oikeastaan vaan ihan kivaa. Paha kyllä, että villatakkeja varten joutuu käymään lankakaupassa ja mulla on neulevarastojen dietti meneillään. Pakko saada lankavuoria vähän pienemmiksi, muuten alkaa ympäristö hermostua.


Virkkausharrastus etenee! Tänään opin tekemään pylväitä. tein vuoroin kerroksen pylväillä ja kiinteillä silmukoilla. Pian voin aloittaa sen haaveilemani hameen :)



Ja puikoilla on kierresukat.




1 kommentti:

Estetiina kirjoitti...

No todellakin on itkun paikka ;)

Mulla on just kaikki vaatteet menny huonoksi, mutta onneksi olen tehny kirpparilla löytöjä. Nyt kerään rohkeutta (tai oikeastaan itsekuria etten ostele liikaa) lankakauppaan lähtöä varten...

Mietityttää vaan, kannattaisko sittenkin tehdä toinen villatakki esim. bambulangasta, että voisi jo nyt kesällä viileillä käyttää. Oletko muuten kokeillut maitolankaa? Tuliskohan siitä hyvä?